Celta – Juvenil A: A la final! (3-4)

Els blaugrana s'imposen al conjunt gallec i disputaran la final de la Copa de Campions aquest dissabte a 12.00 hores

Classificats per la gran final! El Juvenil A disputarà aquest dissabte (12 hores) la final de la Copa de Campions després de superar el Celta (3-4) en un gran partit de futbol i amb molts gols entre els dos conjunts. Els blaugrana, sempre per davant en el marcador, han estat més efectius de cara a porteria.

Dos minuts clau

El Juvenil A ha sabut sobreposar-se als minuts inicials de tempteig entre els dos conjunts i en una gran jugada d’Ilias l’ha rematada Víctor Barberà en direcció a porteria. Un refús del jugador del Celta Meixús ha acabat enviant la pilota al fons de la porteria (0-1, min 18).

Poc després Juanda ha vist porteria després d’una bona centrada des de la banda dreta d’Estanis. El porter local no ha arribat a aturar la pilota i Juanda no ha perdonat per situar el 0-2 en el marcador pocs segons després del primer gol culer. Dos minuts clau que han situat el Juvenil A amb una bona diferència gràcies a la gran efectivitat blaugrana (0-2, min 19).

Reacció gallega...

En una de les aproximacions més perilloses del Celta Mañas ha situat l’1-2 en rematar dins l’àrea una bona centrada des de l’esquerra. Tot i les aproximacions per part dels dos equips el marcador ja no s'ha mogut.

... amb resposta blaugrana

A la represa, en una de les primeres aproximacions ofensives del Juvenil A els blaugrana han marcat el tercer gol del partit. Una jugada iniciada per Ilias l'ha rematada Juanda i Aleix Garrido ha aprofitat el refús del porter per situar l'1-3 als 49 minuts del matx.

El Celta ha reaccionat novament, igual que en la primera meitat, i Mañas ha marcat el seu segon gol del matx en una rematada de cap dins l'àrea quan restaven 30 minuts pel final (2-3). Però novament el Juvenil A ha respòs amb un gol. Víctor Barberà ha situat el 2-4 en una bona jugada del jugador blaugrana.

Però el guió del matx ha continuat essent el mateix i el conjunt gallec ha tornat a veure porteria a un quart d'hora pel final (3-4). En els darrers minuts els blaugrana han sabut mantenir el resultat i han aconseguit el bitllet per a la gran final de la Copa de Campions. El dissabte, a partir de les 12 hores, el Juvenil A s'enfrontarà al vencedor de l'altra semifinal entre l'Athletic Club i el Betis.

Celta, 3
Juvenil A, 4

Celta: César Fernández, Javi Rodriguez (Lucas, min 73), Martín Conde, Manu Fernández, Pablo Meixús, Yoel Lago, Jesús Ares, Damián Rodríguez, Aitor Mañas (Álex, min 73), David de la Iglesia (Fer López, min 73) i Hugo Álvarez.

Juvenil A: Ander Astralaga, Miki Juanola, Diego Almeida, Chadi Riad (Damian Canedo, min 68) Álex Valle, Marc Casado, Estanis Pedrola, Aleix Garrido (Mamadou Saidou, min 68), Víctor Barberà (Luzzi, min 85), Ilias Akhomach i Juanda (Fermín López, min 68).

Gols: 0-1, Meixús pp (min 18); 0-2, Juanda (min 19); 1-2, Mañas (min 28); 1-3, Aleix Garrido (min 49); 2-3, Mañas (min 60); 2-4, Víctor Barberà (min 69); 3-4, Hugo Álvarez (min 74).

Àrbitre: Carraero Calvo. Ha amonestat amb targeta groga el jugador del Celta Tincho i el jugador del Juvenil A Ilias.