Real Celta - Juvenil A: Duel per la final

Real Celta - Juvenil A: Duel per la final

(18.30h, Barça TV i Esport3) Els blaugranes afronten les semifinals de la Copa de Campions, a partit únic, a Las Rozas amb la il·lusió d’assolir el bitllet per la final

(18.30h, Barça TV i Esport3) Els blaugranes afronten les semifinals de la Copa de Campions, a partit únic, a Las Rozas amb la il·lusió d’assolir el bitllet per la final

Amb Il·lusió i ambició. Així arriba el Juvenil A del FC Barcelona a Madrid, on aquest dimecres disputa les semifinals de la Copa de Campions davant el Real Celta a Las Rozas (18.30 hores, Barça TV i Esport3). El conjunt blaugrana vol finalitzar la temporada de la millor manera possible i aconseguir el doblet, de Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions.

El conjunt dirigit per Òscar López ha fet una gran temporada a la Lliga sent líder destacat durant tot el campionat. Els culers van superar el València (2-0) als quarts de final a l’Estadi Johan Cruyff amb un doblet de Victor Barberà, en un partit molt seriós de tot l’equip i amb una primera part excel·lent. El RC Celta per la seva banda, arriba a les semifinals després de superar l'Atlético de Madrid a la tanda de penals (1-1, 2-3).

Les declaracions del tècnic i d’Aleix Garrido

“Esperem un rival amb molt bon tracte de pilota, un bon joc combinatiu, volen sortir des del darrere i  estan molt ben treballats i tenen una bona proposta futbolística”. Són paraules del tècnic, Òscar López, als micròfons de Barça TV en la prèvia del partit. L’entrenador blaugrana ha destacat que l’equip “haurà d’estar centrat en fer el joc habitual per dominar el partit”. A més, ha volgut remarcar també la importància de la formació dels jugadors en aquest tipus de competicions: “És important que els jugadors sàpiguen resoldre situacions de partit en diferents escenaris i això es el que nosaltres hem de treballar com a entrenadors”.

En aquest sentit, Aleix Garrido, ha explicat que l’equip té unes “sensacions immillorables” després de fer una primera part “perfecte” davant el València, i espera “tancar la temporada guanyant la Copa de Campions”. Per fer-ho, s’haurà de ser “protagonistes amb la pilota i crear moltes ocasions”.

Tots els disponibles

Per afrontar la Final Four, el tècnic Òscar López, s’ha endut a Madrid 23 jugadors: Ander Astralaga, Antonio Gómez, Miki Juanola, Álex Valle, Pol Muñoz, Diego Almeida, Chadi Riad, Arnau Casas, Damian Canedo, Gerard González, Jorge Alastuey, Marc Casadó, Aleix Garrido, Ilias Akhomach, Fermin López, Josep Cerdà, Mamadou Saidou, Estanis Pedrola, Juanda, Víctor Barberà, Fabian Luzzi, Ángel Alarcón (sense alta mèdica) i el jugador del Juvenil B, Dani Rodríguez.

A les 18.30 hores, començarà a rodar la pilota a la gespa de Las Rozas. Que comenci l’espectacle!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut