Juvenil A - València: Rumb a la Final Four (2-0)

Juvenil A - València: Rumb a la Final Four (2-0)

Dos gols anotats en el primer temps de Víctor Barberà segellen la classificació dels blaugranes per a la fase final de la Copa de Campions

Classificats per a la Final Four (2-0). Una gran primera meitat del Juvenil A del Barça, culminada per un doblet de Víctor Barberà, ha permès als blaugranes superar el juvenil del València al Johan Cruyff en la primera ronda de la Copa de Campions i classificar-se per a la Final Four que es disputarà la pròxima setmana a Las Rozas.

Final four Juvenil A

El ‘9’ blaugrana, en escena

L’inici de partit no ha pogut començar de millor manera per al Juvenil A blaugrana. El conjunt d’Òscar López ha estat capaç de transformar en gol uns primers bons minuts dominats a través de la possessió de la pilota gràcies a una eficaç rematada de Víctor Barberà, el màxim golejador de l’equip (1-0, min. 17).

 

Amb l’electrònic inaugurat al Johan Cruyff, els culers no han baixat el ritme. Sempre fidels al seu estil de joc, els barcelonins han continuat imposant la seva llei per tal de sotmetre al conjunt valencià a la seva pròpia àrea. En aquest context, Víctor Barberà ha tornat a demostrar tot el seu olfacte golejador culminant, de manera efectiva, una precisa triangulació entre Marc Casadó i Aleix Garrido amb un ajustat xut impossible d’aturar per al porter valencià (2-0, min. 33).

Materialitzen la classificació

Després del pas pels vestidors, el València ha intentat pujar les línies a la recerca d’intentar igual el marcador. Tot i això, els esforços valencians han estat frenats per un Ander Astralaga que, arran de les seves grans intervencions, ha acabat fent bons els dos gols culers anotats en la primera meitat per acabar assolint la classificació per a la Final Four.  

La fitxa

Juvenil A, 2

València, 0

Juvenil A: Ander Astrala, Miki Juanola, Diego Almeida (Jorge Alastuey, min. 83), Chadi Riad, Àlex Valle, Marc Casadó, Estanis Pedrola (Mamadou Saidou, min. 73), Aleix Garrido (Arnau Casas, min. 83), Víctor Barberà (Luzzi, min. 73), Ilias Akhomach, Juanda Fuentes (Fermín, min. 61).

València: Vassilev, Agulló, Iranzo, Facundo Gónzalez, Javi Navarro, Jesús Santiago, Javi Guerra (Ezquerro, min. 83), Dario Serra, Santana (Martín Tejón, min. 59), Mario Domínguez (Miguel Arilla, min. 88), Adrián Morales (Izan Linares, min. 59).

Gols: 1 – 0, Víctor Barberà (min. 17); 2 – 0, Víctor Barberà (min. 33).

Àrbitre: Enric Bureu Méndez. Ha amonestat amb targeta groga al locals Fermín i Diego Almeida i al visitant Adrián Morales.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut