El València serà el rival a la Copa de Campions

El València serà el rival a la Copa de Campions

El Juvenil A blaugrana s’enfrontarà a l’equip valencià en l'eliminatòria de quarts de final, que es disputarà a partit únic el diumenge 29 de maig a l'Estadi Johan Cruyff

El Juvenil A ha conegut aquest dilluns el seu rival en els quarts de final de la Copa de Campions de la RFEF. En el sorteig que s’ha celebrat a Las Rozas (Madrid), el conjunt dirigit per Òscar López ha quedat emparellat amb el València en una eliminatòria que es disputarà a partit únic el proper diumenge 29 de maig a l'Estadi Johan Cruyff.

La Copa de Campions enfronta tots els guanyadors de Lliga dels set grups de la Divisió d’Honor Juvenil, a més del segon amb millor coeficient. El Juvenil A blaugrana, com a campió del grup 3 amb 85 punts, disputa una competició que determinarà el millor equip juvenil del futbol espanyol.

Les eliminatòries són les següents:

  • Atlético de Madrid - Celta
  • FC Barcelona - València
  • Athletic Club - Las Palmas
  • Betis - Deportivo

Després dels quarts de final, la Copa de Campions es decidirà en format de Final Four entre l'1 i el 5 de juny en una seu per determinar. En cas de classificació contra el València, el Juvenil A del Barça s'enfrontaria en el duel de semifinals amb el guanyador de l'eliminatòria entre l'Atlético de Madrid i el Celta de Vigo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut