Juvenil A - Gimnàstic de Tarragona: Recital blaugrana (6-0)

Juvenil A - Gimnàstic de Tarragona: Recital blaugrana (6-0)

El joc ofensiu dels homes d’Òscar López ha imperat en un partit que els blaugranes han dominat des del començament

Triomf total del Juvenil A (6-0). El conjunt barceloní no ha deixat cap opció al Gimnàstic de Tarragona en un matx que els blaugranes han liderat de principi a fi. El magnífic joc culer s’ha acabat traduint en cinc gols anotats en la primera meitat i un gol trobat en els darrers 15 minuts de partit. Víctor Barberà, amb tres gols i dues assistències, ha estat el jugador més destacat de l’enfrontament.


Domini culer

Decidit a dominar el duel des del xiulet inicial a través d’un ritme de pilota molt alt, el Juvenil A s’ha avançat de manera prematura en el marcador quan, en el primer minut de partit, Víctor Barberà ha transformat una pena màxima que ell mateix ha provocat. Trobat el primer el gol, l’ambició dels culers no ha frenat. Així, primer Víctor Barberà i després Juanda, han culminat dues grans jugades col·lectives amb dos precisos xuts que han acabat al fons de la xarxa tarragonina.

El sublim primer acte culer ha finalitzat amb dues altres notícies positives per als nois d’Òscar López: el gol de Fermín, precedit d’una bona pressió en àrea rival, i la diana que ha suposat el hat-trick de Víctor Barberà (5-0).

Segueix la superioritat blaugrana

A la represa, amb el partit encarrilat, el domini barcelonista ha persistit. Ara bé, ho ha fet de forma diferent. Amb possessions molt més llargues i pausades, el conjunt culer ha  mantingut allunyats als tarragonins de la porteria d’Aron i ha continuat apropant-se a l’àrea visitant amb cert perill. Així doncs, en una d’aquestes aproximacions, Josep Cerdà, rematant una gran passada al segon pal de Víctor Barberà, ha conclòs la golejada culer (6-0).

La fitxa:

Barça, 6
Gimnàstic de Tarragona, 0

Barça: Aron, Pol Muñoz, Diego Almeida, Arnau Casas (Damián, min. 45), Gerard (Juanola, min. 57), Casadó (Alastuey, min. 45), Josep Cerdà, Aleix Garrido, Víctor Barberà, Fermín (Dani Rodríguez, min. 57), Juan David (Mamadou, min. 57).

Gimnàstic de Tarragona: Alain, Quiros, Roger, Rey, Enric (Aspa, min. 74), Arnau, Palau (Ramírez, min. 77), Pavón, Dani (Uri, min. 59), Kim, Calleja (Teo, min. 59).

Gols: 1-0, Víctor Barberà (min. 2); 2-0, Víctor Barberà (min. 12); 3-0, Juan David (min. 14); 4-0, Fermín (min. 29); 5-0, Víctor Barberà (min. 34); 6-0, Josep Cerdà (min. 76).  

Àrbitre: Àlex Gómez Menes. Ha amonestat amb targeta groga al visitant Pavón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut