Juvenil A – Sabadell: Golejada per iniciar l’any (4-0)

El conjunt d’Òscar López suma la quarta victòria consecutiva en un partit dominat en tot moment per als blaugranes

Arrenca el 2022 per al Juvenil A i ho fa amb victòria (4-0). Els blaugranes han disputat un partit molt seriós que els ha permès sumar una nova victòria lliguera sense patir més del compte. Els culers, sempre fidels a l’ADN Barça, han sumat un nou triomf per continuar una jornada més líders en solitari.

Bon inici blaugrana

El Juvenil A ha dominat en tot moment la primera meitat. Els d’Òscar López tenen integrat a la perfecció el joc culer i així ho han demostrat en aquests primers 45 minuts. Possessions llargues, dinamisme, pressió alta... El control de tots aquests conceptes s’ha traduït en ocasions molt clares per als culers que han acabat trobant el primer gol gràcies a un còmode remat de Fermín López (1-0, min 39). El migcampista blaugrana ha aprofitat un rebot dintre de l’àrea per anotar el primer gol de l’equip en aquest nou 2022 i acabar la primera meitat amb un avantatge d’un gol.

Les bones sensacions no s’aturen

Sabent de les dificultats que podien plantejar els arlequinats al contraatac, el Juvenil A no ha baixat el ritme en el segon temps. La idea de joc ofensiva dels d’Òscar López ha continuat implantada en el terreny de joc i els gols han acabat caient del costat dels culers. El primer en veure porteria ha estat Jordi Coca que ha culminat una gran jugada col·lectiva amb un xut ras i potent (2-0, min 61). Instants més tard ha arribat la millor jugada del partit; el recentment entrat Fabián Luzzi, ha aprofitat una gran passada àrea de Txus Alba per efectuar una potent volea que ha estat impossible d’aturar per al porter rival (3-0, min 69). Juan David ha completat la golejada transformant un penal en el darrer minut de partit (4-0, min 92).

Fitxa tècnica:

Juvenil A, 4

Sabadell, 0

Juvenil A: Astralga, Pol Muñoz, Almeida (Iker Córdoba, min 75), Chadi Riad, Alex Valle, Casadó, Jordi Coca (Cristo, min 75), Fermín (Toni Caravaca, min 62), Víctor Barberà (Fabián Luzzi, min 61), Txus Alba, Josep Cerdà (Juan David, min 62)

Sabadell: Víctor, Roma, Tebar, José L, Arellano (Vicenç, min 79), Hugo, Beattlie (Víctor Edo, min 79), Luque (Canillo, min 79), Adrià, Sander (Moral, min 61), Moreno (Arnau García, min 53)

Gols: 1 – 0 (Fermín López,  min 39); 2 – 0 (Jordi Coca, min 62): 3 – 0 (Fabian Luzzi, minut 70), 4 – 0 (Juan David, min 92)

Àrbitre: Gerard Brull Acerete