Juvenil A - Dinamo de Kíev: Empat contra un líder rocós

Els d’Òscar López han dominat i han tingut ocasions a l’Estadi Johan Cruyff, però no han pogut trencar l’empat inicial

El Juvenil A no ha pogut sumar el triomf en el seu tercer partit de la fase de grups de la UEFA Youth League. L’equip d’Òscar López ho ha intentat, davant d’un Dinamo de Kíev solvent, però no ha pogut batre la porteria ucraïnesa, amb una bona actuació del porter Neshcheret.

D’aquesta manera, els blaugranes sumen un punt contra el líder del grup, tot i dominar i disposar de bones ocasions per marcar, i en sumen quatre a la classificació.

Domini sense gol

Els d’Òscar López han portat la possessió i el domini, així com també han gaudit d’opcions per marcar, però al davant s’han trobat un Dinamo de Kíev segur i solvent, que també podria haver decantat la balança en un parell de llançaments contra el travesser (Popov, min 25; Tsarenko, min 75).

Els blaugrana ho han intentat des del principi i Victor Barberà, Ilias o Juanda podrien haver obert el marcador abans del descans. A la represa, de nou Victor Barberà i Ilias però també Zaca, en uns primers minuts després del pas pels vestidors molt bons per als d’Òscar López, han estat a punt d’inaugurar l’electrònic, però finalment el 0-0 inicial no s’ha mogut.

Ara el Barça, amb tres punts menys que el Dinamo, que és el líder del grup E, viatjarà a Kíev en la propera jornada per afrontar el quart partit de la fase de grups.

LA FITXA

Juvenil A, 0
Dinamo de Kíev, 0

Juvenil: Rafús, Miki Juanola, Almeida, Chadi Riad (Arnau Casas, min 93), Álex Valle (Txus Alba, min 75), Casadó, Akhomach, Aleix Garrido, Víctor Barberá (Luzzi, min 73), A. Solà i Juanda (Ghailan, min 46).

Dinamo: Neshcheret, Benediuk, Vivcharenko, Bol, Diachuk, Brazhko, Tsarenko (Skrypnyk, min 90), Yatsyk, Voloshyn, Diallo i Popov (Horbach, min 85).

Gols: -

Àrbitre: Alexandre Boucaut. Ha amonestat els locals Garrido, Casadó, Casas i Solà i els visitants Popov, Voloshyn i Bol.