Benfica - Juvenil A: Dura derrota a Lisboa (4-0)

Els culers, que han jugat gairebé tota la segona part amb un menys, cauen davant el conjunt portuguès en la segona jornada de la fase de grups de la Youth League

Dura derrota barcelonista a Lisboa. Els culers han perdut davant el Benfica (4-0) en la segona  jornada de la fase de grups de la Youth League. L'expulsió d'Astralaga als 53 minuts de joc ha condicionat el partit, deixant als blaugrana amb un jugador menys pràcticament durant tota la segona part.

S'avança el Benfica

La primera meitat ha iniciat amb diverses ocasions locals, salvades per un gran Astralaga sota pals. Els culers han intentat reaccionar amb dues bones ocasions de Luzzi i Ilias, però sense encert, i ha estat finalment el Benfica qui s'ha avançat al marcador just abans del descans: João Resende, en una jugada embolicada dins de l’àrea, ha inaugurat el marcador (1-0, min. 45) per marxar al descans amb avantatge.

Expulsió i sentència

La segona part ha començat de la pitjor manera: gol Ndour arribant des de segona línia per duplicar l'avantatge (2-0, min. 49). Els problemes no han arribat sols, i només quatre minuts després, expulsió d'Astralaga que deixava al Barça amb 10 jugadors durant pràcticament tota la segona part (min. 53).

El Benfica ha aprofitat la superioritat numèrica sobre el terreny de joc per sentenciar el matx amb gols de João Resende (3-0, min. 56) i  Martim Neto (4-0, min. 67) davant d'un Juvenil blaugrana que no ha pogut aturar als portuguesos.  Finalment, 4-0 per als locals i el Barça que pateix la seva primera derrota de la temporada en un partit complicat a Lisboa.

Benfica, 4
Juvenil A, 0

Benfica: Samuel Soares, João Tomé, Tomás Araújo, Antonio Silva, Rafael Rodrigues, N'Dour (Ronaldo Camará, min. 82), Jevsenak (Madeira, min. 74), Martim Neto (Gonçalves Neves, min. 74), Diego Moreira (Elias Matos, min. 82), João Resende, Pedro Santos (Gluda Dju, min. 63).
Juvenil A: Astralaga, Miki Juanola (Àlex Valle, min. 50), A. Casas, Chadi Riad, A. Solà, Casadó, Ilias, Aleix Garrido (Fermín, 72), Luzzi (Víctor Barberá, min. 72), Txus Alba (Juandra, min. 72), Z. Ghailan (A. Rafús, min. 53).
Gols: 1-0, João Resende (min. 45); 2-0, Ndour (min. 49); 3-0, João Resende (min. 56); 4-0, Martim Neto (min. 67).
Àrbitre: Anastasios Papapetrou. Groga a Jevsenak del Benfica i a Juanola, Garrido i Barberá del Barça. Vermella a Astralaga.