Juvenil A - Bayern de Munic: El retorn més esperat

Juvenil A - Bayern de Munic: El retorn més esperat

[16 hores, Vamos i UEFA.TV] La Youth League torna a escena a l'Estadi Johan Cruyff després d'un any i mig sense jugar-se per culpa de la Covid-19

657 dies després torna la UEFA Youth League a l'Estadi Johan Cruyff. Lluny queda aquell 27 de novembre del 2019 quan el Juvenil A del FC Barcelona va disputar l'últim partit a la màxima competició europea juvenil. Va ser davant l'Inter de Milà en un partit que el Barça va caure per 1-2. Des de llavors, els blaugranes que van quedar eliminats en la fase de grups aquella temporada, no han tornat a disputar cap partit a Europa, per culpa de la pandèmia produïda per la Covid-19. Tot i que el curs passat es va intentar canviar el format i fins i tot, es va realitzar un sorteig de vuitens, al final no es va poder disputar la competició.

Així doncs, amb ganes, ambició, i moltíssima il·lusió afronta el conjunt blaugrana el primer partit de la fase de grups de la Youth League. El rival, a més, és d’entitat: el Bayern de Munic. La competició, l'escenari i el rival ja són ingredients suficients perquè l'equip estigui amb la motivació al màxim.

Les declaracions d'Òscar López, Zacarias i Casadó

Pel que fa al curs passat, molts canvis hi ha hagut en la plantilla, començant per l'entrenador, Óscar López, que ha assumit la responsabilitat de la banqueta del Juvenil A per primer cop. El tècnic va atendre Barça TV en la prèvia del partit i va analitzar com havia d'afrontar l’equip el partit: "Tenen unes ganes i il·lusió enormes de jugar la Youth League. Tenim un ambient formatiu molt bo, però jugar contra equips d'aquest potencial requereix concentració màxima ". I va avisar dels perills del Bayern: "Són molt forts pel que fa a transicions ofensives i caldrà estar molt atents a això i fer, sobretot, el nostre joc per tenir la pilota en camp contrari el màxim de temps possible".

Per a aquest partit, el Juvenil A podrà comptar amb Zacarías Ghailan, jugador del Barça B: "És una competició molt important que t'exigeix ​​estar al màxim nivell, i baixo per aportar tot el que pugui per guanyar al Bayern", ha declarat als mitjans de el Club. El capità, Marc Casadó, per la seva banda, ha explicat que l'equip "té moltes ganes de començar" i veu a l'equip "preparat per disputar-lo".

La convocatòria

El tècnic Óscar López ha convocat 20 jugadors: Rafús, Miki Juanola, Almeida, A.Casas, Chadi Riad, Àlex Valle, Casadó, Alastuey, Fermín, Aleix Garrido, A.Solà, Txus Alba, Z.Ghailan, I.Akhomach , Fabián Luzzi, Estanis, Josep Cerdà, Víctor Barberà, Astralaga i Antonio Gómez.

L'altre partit del grup entre el Dynamo de Kíev - Benfica es disputarà a les 15 hores. La competició europea ha tornat. I l'espectacle està assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut