Franc Artiga deixa de ser l’entrenador del Juvenil A

Franc Artiga deixa de ser l’entrenador del Juvenil A

El tècnic que portava 11 anys al Futbol Formatiu s’ha desvinculat del FC Barcelona per emprendre un nou repte professional

Franc Artiga deixa de ser l’entrenador del Juvenil A del FC Barcelona. El tècnic s’ha desvinculat aquest dimecres del club blaugrana per emprendre un nou repte professional. El Club agraeix la professionalitat mostrada al llarg dels 11 anys que ha dirigit els diferents equips del Futbol Formatiu del FC Barcelona i li desitja el millor, tant a nivell professional com personal.

El tècnic va assolir la banqueta del Juvenil A l’octubre del 2019 després de la marxa de Víctor Valdés. Artiga va aconseguir onze victòries consecutives que van servir per ser campió de Lliga després de situar-se líder amb dos punt d’avantatge respecte el Saragossa, just abans de l’aturada per la pandèmia per la Covid-19. 

Aquesta temporada el tècnic de Cambrils ha dirigit fins al moment una de les plantilles més joves dels últims temps al Juvenil A, amb molts jugadors de juvenil de primer any, com ara Ángel Alarcón, Gavi, Ilias Akhomach, Diego Almeida i Luzzi, entre d’altres. L’equip se situa segon classificat amb 31 punts, amb un partit menys que el líder, que en té 37. 

D’aquesta manera, Franc Artiga posa punt i final a 11 anys d’èxits al Futbol Formatiu blaugrana. L’entrenador ha assolit onze lligues en els onze anys que ha estat: al Club: quatre al Cadet B, tres al Cadet A, tres al Juvenil B i una al Juvenil A. Totes elles, guanyades amb un estil de joc amb clar ADN Barça i que, a més, ho ha combinat amb una bona formació dels jugadors, entre els quals destaquen: Carles Pérez, Carles Aleñá, Cucurella, Riqui Puig, Ansu Fati, Eric Garcia, Ilaix Moriba, Álex Collado, Konrad de la Fuente, Monchu, Iñaki Peña i Arnau Tenas, entre molts d’altres.

Gràcies i molta sorta sort, Franc!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut