Juvenil A - Jabac Terrassa: Festival golejador per recuperar el lideratge (5-1)

Juvenil A - Jabac Terrassa: Festival golejador per recuperar el lideratge (5-1)

Peque, Ilaix, Rosana, Nils i Barry han certificat un nou triomf blaugrana que els torna a situar al capdavant de la classificació

El Juvenil A ha sumat una nova victòria contra el Jabac de Terrassa després del 5-1 aconseguit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Peque i Ilaix han vist porta en el primer temps, tot i que Riki ha reduït distàncies pocs minuts abans del descans. Ja a les acaballes del partit, Rosanas amb un golàs, Nils i Barry han certificat un nou triomf que els permet recuperar el lideratge, gràcies a les derrotes de Sarragossa i Espanyol en aquesta jornada. D'aquesta manera, els blaugranes són líders amb 36 punts, empatats amb el conjunt aragonès, mentre que els blanc-i-blaus són tercers amb 33.

El domini blaugrana sobre la gespa s'ha traslladat ràpidament al marcador amb un gol de Peque al quart d'hora de partit. Els de Franc Artiga han dominat tant els registres ofensius com defensius i, passada la mitja hora de partit, Ilaix Moriba ha situat el 2-0 a l'electrònic. Els blaugranes han tingut ocasions per ampliar més la distància al marcador, però els visitants han vist porta en l'única clara ocasió que han tingut en el primer temps. El gol de Riki, quan faltaven de dos minuts per al descans, ha situat el 2-1 als primers 45 minuts.

La sentència arriba en el tram final de partit

El monopoli del Barça s'ha mantingut, també, en la segona part: gran domini de la possessió i bones ocasions per continuar marcant gols. Aquests, però, no han arribat fins al tram final del partit. Rosanas ha situat el 3-1 amb un autèntic golàs rematant de primeres des del vèrtex de l'àrea una centrada cap al segon pal. Pocs minuts després, Nils Barry s'han sumat al festival golejador per certificar el tercer triomf consecutiu a la Lliga i tornar a ser líders amb 36 punts. El proper partit del Juvenil A serà, novament, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Cornellà.

Fitxa tècnica

Juvenil A, 5
Jabac de Terrassa, 1

Juvenil A: Pol, Rosanas (Altimira, min 77), Xavier, José, Mika (Balde, min 80), Álvaro, Jardí, Antonio (Soldevila, min 63), Peque (Barry, min 75), Ilaix, Nils.
Jabac de Terrassa: Lázaro, Jiménez, Santana, Otero, Jahara, Carrasco, Omaru, Ernest (Calvo, min 68), Riki (Bayona, min 75), Garrido (Torres, min 63), Monchu (Martí, min 54).
Gols: 1-0, Peque (min 15); 2-0, Ilaix (min 35); 2-1, Riki (min 43); 3-1, Rosanas (min 70); 4-1, Nils (min 83); 5-1, Barry (min 85).
Àrbitre: Salvador Morros Monge. Ha amonestat al visitant Carrasco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut