Juvenil A - Ebre: Golejada per retrobar-se amb la victòria a la Lliga (6-0)

El doblet de Konrad i els gols d'Álex Rico, Peque, Barry i Xavier atorguen als blaugranes un nou triomf

El Juvenil A suma el sisè triomf de la Lliga gràcies a la victòria per 5-0 contra l'Ebre. Després d'empatar en la jornada passada contra l'Osca (0-0) i d'aconseguir la primera victòria a la UEFA Youth League contra l'Sparta de Praga (0-4), els de Franc Artiga han tornat a sumar els tres punts a la competició domèstica. Els blaugranes han marxat al descans amb un 4-0 favorable, gràcies al doblet de Konrad i als gols d'Álex Rico i Peque. A la represa, Barry s'ha estrenat com a golejador blaugrana i Xavier ha tancat la golejada.

Per la via ràpida. El Barça ha iniciat el partit amb una intensitat que li ha permès deixar encarrilat el resultat en la primera mitja hora. Al cap de deu minuts, Adrián ha comès penal sobre Nico i Konrad l'ha materialitzat amb un xut ajustat al pal dret de la porteria de David. Una centrada mil·limètrica de Mika ha acabat amb el segon gol de Konrad. L'avui capità ha rematat de cap la pilota des del segon pal i, gairebé sense angle, ha situat el 2-0.

Els deures fets a temps

El monopoli blaugrana s'ha traduït en gols. Álex Rico ha anotat el 3-0 aprofitant un rebuig de la defensa visitant i, amb una canonada de voleia des de la frontal, ha ampliat distàncies al marcador. Només dos minuts després, Peque ha culminat una gran acció de combinació per situar el 4-0, resultat amb què s'ha arribat al descans. Després d'aquest gol, els de Franc Artiga han posat calma a un partit elèctric dominant la possessió i sense deixar que l'Ebre s'acostés a la porteria de Pol.

Amplien distàncies en el segon temps

El festival golejador ha tingut continuïtat en l'inici de la segona part. Barry s'ha estrenat com a golejador blaugrana finalitzant una bona triangulació amb una definició perfecta creuant la pilota al pal llarg. Les ocasions no han parat d'arribar, però només del cantó blaugrana. Peque, de cap, Mika, amb un xut frontal i Nils, amb una acció individual, han buscat les pessigolles a la porteria rival. El premi a la persistència ha arribat en forma de gol i Xavier ha aconseguit el 6-0 aprofitant una pilota morta a l'àrea petita després de servir un córner. Nils ha pogut ampliar el marcador de falta directa, però la pilota ha acabat estavellant-se contra el travesser. El Juvenil A ocupa la tercera posició i suma 20 punts, empatat amb l'Espanyol, a quatre del Saragossa, que serà el proper rival a la Lliga.

Fitxa del partit

Juvenil A, 6
Ebre, 0

Juvenil A: Pol, Altimira (Rosanas, min 68), Igor, Xavier, Mika, Rico, Konrad (Nils, min 55), Soldevila, Peque, Nico i Barry (Jaume Jardí, min 75).

Ebre: David, Marcos, Álvaro, Carlos, Adrián, Dandakouloun, Marcos, Adrián, Juan, Jae Woo i Aarón (Emilio, min 52).

Gols: 1-0, Konrad (min 12); 2-0, Konrad (min 23); 3-0, Álex Rico (min 27); 4-0, Peque (min 29); 5-0, Barry (min 46); 6-0, Xavier (min 80).

Àrbitre: Aguayo Prieto ha amonestat amb targeta groga els visitants Aarón i Carlos.