Juvenil A – Inter de Milà: Sense fortuna de cara a porteria (0-3)

Els de Víctor Valdés es veuen superats pel conjunt italià, molt més encertat de cara a porteria

El Juvenil A s’ha vist superat per la major eficàcia de l’Inter de Milà (0-3) de cara a porteria amb un gol de falta directa i dues dianes al contracop a la segona meitat. Els blaugranes han tingut oportunitats per marcar, però ha faltat precisió en els darrers metres en la segona jornada de la fase de grups de la Youth League.

El duel ha començat amb el domini de la pilota del Juvenil A, que ha tingut el control madurant les accions de perill ofensiu. Les ocasions blaugranes eren sense perill destacat, fins que Peque ha tingut la primera gran oportunitat d’avançar als homes de Víctor Valdés. L’Inter, però, ha tingut el control del matx en la segona meitat de la primera part.

L’Inter s’avança a pilota parada

El conjunt italià ha avisat amb una rematada d’Oristanio dins l’àrea que ha refusat Arnau Tenas a la perfecció. Poc després l’Inter tornaria a provar-ho amb un xut sec des de la frontal, amb un Tenas molt segur sota pals. El porter culer, però, no ha pogut fer res per evitar el 0-1 visitant en una falta directa que ha rebotat al pal i lluny del seu abast (0-1, min 28).

El Juvenil A ha buscat l’empat, però sense fortuna en els darrers minuts de la primera meitat. Nils Mortimer és qui més a prop ha estat d’igualar el matx, però la rematada l’ha aturat sense problemes el porter de l’Inter

Domini sense gol

A la segona meitat els blaugranes han tingut el control absolut del matx i amb l’entrada d’Ilaix el joc culer ha augmentat de perill. I és que el Juvenil A ha tingut tres clares ocasions per empatar el matx, de Jaume Jardí, Nils Mortimer i Ilaix, però sense fortuna.

L’Inter sentencia

Per la seva part, el conjunt italià no ha perdonat al contracop amb dues dianes en el tram final i amb menys de 10 minuts de diferència. Dues dianes que situaven el definitiu 0-3 en la jornada 2 de la Youth League.