EM El Olivar - Juvenil A: Lluiten la Lliga fins al final (1-2)

Els de Denis Silva guanyen a domicili, però un gol del Saragossa a les acaballes del partit, els priva d’un nou campionat de Lliga

El Juvenil A ha guanyat contra El Olivar a domicili (1-2), en el partit corresponent a l’última jornada de la Lliga. El duel ha estat marcat per la transcendència de sumar els tres punts, ja que a l’espera de conèixer què feia el líder de la competició, el Saragossa,  i el tercer classificat, l’Espanyol, es resoldria qui és el campió de la Lliga de la Divisió d’Honor 2018/19. Malgrat el triomf culer, el Juvenil A de Denis Silva no ha pogut revalidar el títol a causa del triomf del Saragossa en el minut 87 de partit.

Els primers compassos del duel han estat dominats pels blaugrana. Els de Denis Silva han sortit disposats a buscar els tres punts per competir fins al final el campionat. I quan només s’havien disputat cinc minuts de joc, els culers s’han avançat en el marcador amb una diana d’Ansu.  El davanter blaugrana ha rematat una centrada amb el cap per marcar el primer gol del matx (0-1). Tot i el control del Juvenil A, finalment s’ha arribat al descans amb l’avantatge per la mínima favorable al conjunt barcelonista.

Encoratjats cap al triomf

Després del pas pels vestidors, el Juvenil A ha sortit amb la idea clara: buscar el segon gol que encaminés de manera definitiva el duel. I en la primera arribada de perill, en una gran acció de Nico culminada per Marqués, els blaugrana han situat el 0-2 a l’electrònic (min 49).

En el tram final el Juvenil A ha portat la batuta del duel, tot i el gol des dels onze metres del conjunt local en el temps afegit. Finalment, 21è triomf a la Lliga que deixa, definitivament, el Juvenil A segon (66p) a la classificació del Grup III de la Divisió d’Honor.

EM El Olivar, 1
Juvenil  A
, 2

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Álvaro Sanz, Mika (Altimira, min 69), Sola, Antonio Jesús, Konrad (Nils, min 64), Jandro (Lucas min 75), Marqués, Nico i Ansu (Peque, min 73).

EM El Olivar: Unai, Pablo (Iván, min 54), López, Rafael (Mario, min 58), Alberto, Carlos, Jorge (Miguel, min 74), Rey, Juan, Diego i Mario (Asier, min 54).

Gols: 0-1, Ansu (min 5); 0-2, Marqués (min 50); 1-2, Azón  (p, min 90).

Àrbitre: Daniel David Baiges ha amonestat Mika (min 45), Ansu (min 73) i Sola (min 85) per als blaugrana i Rafel (min 25) i Pablo (min 28), en el conjunt local.