Campions de LaLiga Promises!

L'equip dirigit per Jordi Pérez i Cristian López han aixecat el trofeu a Vila-real després de vèncer el València amb els gols d'Alfredo, Guifré Valdivia i Hugo Garcés

Campions de LaLiga Promises! Per setena vegada en les 10 darreres edicions el trofeu és blaugrana. Amb aquest triomf el Barça ja en suma 12. I és que l'Aleví A s'ha imposat 3-1 al València a la gran final i completant així un gran torneig, celebrat a Vila-real.

3d194b8fd9411060e59b53b5c839fef2

El Barça s'ha proclamat campió amb els gols d'Alfredo, Guifré Valdivia i Hugo Garcés. En un partit en què l'Aleví A ha marxat al descans amb l'1-0 gràcies a la diana d'Alfredo als 13 minuts de joc. A la represa, el València ha empatat el matx amb un gran gol de falta de David Albelda. Els culers han sabut tenir paciència i han acabat trobat la porteria. I de quina manera. Guifré Valdivia situaria novament als blaugrana per davant als 28 minuts (2-1).

Tot i les ocasions per part del conjunt valencianista entre la defensa i el porter Aitor Cazorla han aconseguit mantenir l'avantatge per als de Jordi Pérez. Un avantatge que ha augmentat als 40 minuts de partit. Hugo Garcés situaria el definitiu 3-1 que encarava el títol per a l'Aleví A. Però encara amb temps per davant. En aquests darrers minuts no s'ha viscut cap més diana per cap dels dos conjunts i amb el xiulet final ha esclatat l'alegria. LaLiga Promises segueix sent blaugrana!

No ha estat l'únic guardó que s'ha endut l'Aleví A. Perquè el porter Aitor Cazorla ha estat designat millor porter del torneig. Un premi que ha volgut compartir amb el seu company sota pals Pablo Peña. A més, Hugo Garcés ha estat MVP del torneig.

Un gran torneig de l'Aleví A

L'Aleví A va completar una bona fase de grups, en la qual van acabar en la primera posició del grup C amb set gols a favor i cap en contra. Als vuitens de final els blaugrana es van enfrontar al Cadis, en un partit en què els gols d'Hugo Garcés i José Alfredo els donava el bitllets per als quarts (2-1).

Als quarts de final esperava el Sevilla, que va ser segon del grup D amb dues victòries i dos empats. Un bon rival davant el qual els blaugrana no van aconseguir passar de l'empat inicial (0-0). Els blaugrana van aconseguir la classificació per a les semifinals als penals (7-6), amb el porter Aitor sent clau a l'aturar fins a tres penals, a part de marcar també el seu llançament.

Aquest diumenge l'Aleví A s'ha imposat a l'Espanyol en un partit en què els blanc-i-blaus s'han avançat a la primera meitat. A la represa els de Jordi Pérez han acabat capgirant el resultat amb els gols de Guifré Valdivia, Marc Martínez i Guiu Xuclà.