L’Aleví A ja és a semifinals de LaLiga Promises

El conjunt blaugrana ha superat al Cádiz (2-1) i al Sevilla (0-0, 7-6 als penals) als vuitens i quarts de final, respectivament, i s’enfrontarà amb l’Espanyol (diumenge, 10:45h) per ser a la final

L’Aleví A del Barça continua fent camí a la XXIX LaLiga Promises Nacional que s’està disputant aquests dies a Vila-real. El conjunt de Jordi Pérez ja és equip de semifinals, després de superar les rondes de vuitens i quarts de final contra el Cádiz (2-1) i el Sevilla (0-0, 7-6 als penals), respectivament, aquest dissabte.

Després d’una bona fase de grups, en la qual van acabar en la primera posició del grup C amb set gols a favor i cap en contra, els alevins del Barça es creuaven amb el Cádiz als vuitens de final. Els culers van dominar des de l’inici, i això es va traduir en el marcador en el minut 10 amb un gol d’Hugo Garcés. El Cádiz no es va rendir, i en una acció desafortunada de la defensa blaugrana va igualar el marcador mitjançant Antonio Pérez. Amb l’empat, el partit anava encaminat als penals, però va aparèixer José Alfredo Rodríguez per donar la victòria al Barça amb un gran xut amb el peu dret des de fora de l’àrea que va anar directe a l’escaire.

Als quarts de final esperava el Sevilla, que va ser segon del grup D amb dues victòries i dos empats i que als vuitens va superar amb comoditat al Rayo Vallecano (3-0). Hi havia un bon rival al davant, amb el qual va ser impossible passar del 0-0 durant tot el partit. Però l’Aleví A del Barça va aconseguir la victòria als penals (7-6), amb el porter Aitor sent clau a l'aturar fins a tres penals, a part de marcar també el seu llançament.

En l’última jornada del torneig, el Barça viurà un derbi contra l’Espanyol en la segona semifinal, que es disputarà a les 10:45 hores, amb un bitllet en joc per a la gran final. Abans s’hauran enfrontat el Betis i el València a les 10:00 hores. El títol es decidirà definitivament el mateix diumenge a les 13:00 hores.