Bona primera jornada en LaLiga Promises

Bona primera jornada en LaLiga Promises

L’Aleví A del Barça ha accedit als vuitens de final com a primer del grup C gràcies als vuit punts aconseguits en la primera fase, mantenint la porteria a zero en els quatre partits. El rival a vuitens serà el Cadis a la 13h

L’Aleví A ja és als vuitens de final de la XXIXX LaLiga Promises Nacional després d’una bona primera jornada, en la qual ha disputat la fase de grups. Amb 8 punts, el conjunt dirigit per Jordi Pérez i Cristian López ha passat de ronda com a primer del grup C, i aquest dissabte s’enfrontarà en els vuitens contra el Cadis a la 13h.

Els culers tanquen una gran fase de grups en defensa, on no han encaixat cap gol en quatre partits, i en els quals han anotat set dianes.

La fase de grups va començar de manera immillorable, amb una gran victòria per 4-0 contra el Rayo Vallecano amb gols d’Hugo Garcés, Guiu Xuclà i un doblet d’Alejandro Oviedo. Tot seguit, en el segon partit de la jornada, els blaugranes van empatar (0-0) contra l’Espanyol. En els dos partits de la tarda l’Aleví A va superar el Celta (3-0), amb gols d'Hugo Garcés i Dani Gallego (2), i finalment va empatar amb el Llevant (0-0).

En cas de superar els vuitens de final, l’Aleví A avançaria als quarts, que es disputarien el mateix dissabte entre les 18:00 i les 19:30 hores.

Les eliminatòries de vuitens de final són aquestes:

Reial Madrid - València
Granada - Getafe
Espanyol - Athletic Club
Sevilla - Rayo Vallecano
Betis - Osasuna
Atlètic de Madrid - Elx
FC Barcelona - Cadis
Vila-real - Celta

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut