Tot a punt per a l’inici de la XXIX LaLiga Promises

Tot a punt per a l’inici de la XXIX LaLiga Promises

L’Aleví A disputa el torneig a partir d’aquest divendres a Vila-real; en la fase de grups tindrà com a rivals el Rayo Vallecano, l’Espanyol, el Celta i el Llevant

Aquest divendres arrenca la 29a edició del torneig LaLiga Promises nacional, que enfrontarà durant tres dies els representants alevins dels 20 equips de Primera Divisió. L’Aleví A del Barça es va desplaçar aquest dijous a Vila-real, on la Ciutat Esportiva Pamesa acull la competició per vuitena vegada.

L’Aleví A blaugrana, dirigit per Jordi Pérez i Cristian López, va ser enquadrat en el grup C, i disputarà tota la fase de grups aquest divendres contra el Rayo Vallecano (11:00h), l’Espanyol (12:00h), el Celta (19:00h) i el Llevant (20:00h). Els quatre millors classificats dels quatre grups avançaran als vuitens de final, que es disputaran el dissabte entre les 11:00 i les 13:30 hores. Els guanyadors dels vuitens accediran als quarts de final, que seran entre les 18:00 i les 19:30 hores del mateix dissabte. El diumenge tindran lloc les semifinals (10:00-10:45h) i la gran final (13:00h).

En l’última edició, disputada a Gran Canaria el mes de març, l’Infantil B del Barça va arribar a la final del torneig, en la que va caure per la mínima contra el Real Madrid en un partit molt igualat (0-1). A Vila-real, l’Aleví A de Jordi Pérez buscarà recuperar el tron i, sobretot, sumar una bona experiència per continuar formant-se com a jugadors i com a grup.

L’Aleví A blaugrana el formen els següents jugadors: Aitor Cazorla, Pablo Peña, Guiu Xuclà, Daniel Gallego, Pol Puigmal, Guifré Valdivia, Hugo Garcés, Radion Kalashnykov, Roc Martínez, José Alfredo Rodríguez, Alejandro Oviedo i Marc Martínez.

Els partits del Barça es podran seguir en directe en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut