L’Aleví C, nou campió de Lliga

L’Aleví C, nou campió de Lliga

La victòria (7-1) contra el Sant Ildefons d’aquest dimecres en partit avançat de l’última jornada confirma el títol matemàtic de l’equip de Guillem Hernández i Albert Batalla

L’Aleví C s’ha proclamat campió de Lliga en el grup 1 de Primera Divisió Aleví. Ho ha fet aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper gràcies a la victòria per 7-1 contra el Sant Ildefons en un partit avançat de la jornada 30.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Guillem Hernández i Albert Batalla suma 81 punts, sis més que l’Igualada ‘C’ (75) que és segon i encara ha de disputar dos partits. El goal average favorable als blaugrana ha permès celebrar el títol sobre la gespa del camp 8.

El títol s’ha aconseguit gràcies a una excel·lent temporada dels joves jugadors culers. En 29 jornades, han sumat 26 victòries, tres empats i cap derrota, amb 174 gols a favor i 36 en contra. Amb el títol a la butxaca, l’Aleví C tancarà el campionat el proper diumenge (11 hores) al camp del Pª Rec. Sant Feliu de Llobregat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut