Campions de totes les Lligues del Fubol 11 formatiu

Campions de totes les Lligues del Fubol 11 formatiu

El Juvenil A, el Juvenil B, el Cadet A, el Cadet B, l’Infantil A i l’Infantil B han guanyat les seves respectives categories i certifiquen una gran temporada

El futbol formatiu blaugrana està d’enhorabona. I és que tots els equips de Futbol 11 han estat campions de les seves respectives Lligues. L’últim a assolir-ho ha estat el Juvenil B aquest cap de setmana després de la derrota de la Fundació Grama davant el Badalona. L’equip que dirigeix Iban Cuadrado va saltar al camp del Cornellà, diumenge, sent ja campió i van poder celebrar el títol de la millor manera possible en finalitzar el partit aconseguint una gran victòria de prestigi per 2-3, amb gols de Toni Caravaca, Jordi Coca i el debutant Arnau Pradas, que va donar el triomf amb un gol en l’últim minut. 

No era d’estranyar, doncs, les cares de felicitat dels jugadors després de guanyar la Lliga en el seu primer any de Juvenil. I ho han fet en tenir un avantatge de 10 punts respecte al segon classificat quan queden dues jornades per al final de Lliga, amb 65 punts, després de sumar 20 victòries, cinc empats i cinc derrotes.

Juvenil A

D’aquesta manera, es va unir a la Lliga guanyada pel Juvenil A ara fa tres setmanes. I és que l’equip dirigit per Òscar López ha realitzat també una gran temporada en què ha dominat la Divisió d’Honor de principi a fi. L’equip blaugrana es va proclamar campió de Lliga a Cornellà en una victòria èpica al minut 90 amb un gol de Jorge Alastuey que donava el triomf (2-3) i el títol de Lliga a falta de quatre jornades per al final. 

Quan resta un partit per acabar la Lliga el Juvenil A ha sumat 85 punts, amb un balanç de 27 victòries, quatre empats i dues derrotes amb 102 gols a favor i 21 en contra. Uns números espectaculars que demostren l’alt nivell exhibit a la Divisió d’Honor. Un cop finalitzi el campionat, els blaugranes disputaran la Copa de Campions Juvenil.

Cadet A

L’equip que dirigeix Ivan Carrasco va certificar el títol de campió de Lliga ara fa tres setmanes després de la derrota de la Damm davant el Nàstic de Tarragona. Els blaugranes han realitzat una gran temporada assolint el campionat de la Divisió d’Honor amb 11 punts d’avantatge respecte a l’Espanyol, que és segon amb 64 punts, quan queden dues jornades, amb un balanç de 25 victòries i tres derrotes en 28 partits i 97 gols a favor i 21 en contra. Els blaugranes han realitzat un gran nivell de joc en l’última temporada de Cadet abans de fer el pas a l’etapa juvenil.

Cadet B

El conjunt entrenat per Pol Planas es va proclamar campió de Lliga el cap de setmana passat després de superar el Sant Pere i Sant Pau per 7-0. Un triomf que va certificar la Lliga Preferent Cadet de manera matemàtica a falta de dues jornades per al final. Els nois que afrontaven la seva primera temporada de Cadet han fet una gran temporada amb 27 victòries i dos empats en els 29 partits de Lliga disputats fins al moment i amb un avantatge de sis punts respecte al segon, el Cornellà. Els blaugranes poden tancar la Lliga sense cap derrota si no perden en l’última jornada. En l’aspecte golejador el Cadet B ha estat contundent, i més tenint en compte que els rivals de la categoria són de segon any de cadet, amb 99 gols a favor i tan sols 10 en contra. Uns números espectaculars.

Infantil A

L’equip dirigit per David Sánchez ha realitzat una gran temporada després de guanyar la Divisió d’Honor amb solvència. Els blaugranes de segon any han dominat la Lliga de principi a fi amb 27 victòries i dos empats en els 29 partits jugats fins al moment, amb 15 punts de diferència respecte al segon classificat, el Nàstic de Tarragona. Precisament, davant el conjunt tarragoní es van proclamar campions els culers després de guanyar-hi per 0-4. Cal destacar, a més, el balanç golejador de l’equip. I és que en 29 jornades han marcat 127 gols, però només n’han rebut 4. Uns números espectaculars que demostren la solvència i la solidesa d’aquest equip que l’any vinent serà cadet de primer any. 

Infantil B

El conjunt entrenat per Albert Puig es va proclamar campió de Lliga la setmana passada després de superar La Floresta per 2-0. Els blaugranes han sumat 77 punts a falta d’una jornada i li treuen 13 punts d’avantatge al segon classificat, el Gavà, amb un balanç de 24 victòries i cinc empats i amb un balanç golejador de 75 gols a favor i 12 en contra. Unes xifres molt meritòries per a un equip que iniciava la seva etapa de Futbol 11 sent primer any d’Infantil, disputant una Lliga amb equips d’un any més gran.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut