Juvenil A – Espanyol: Derbi de campionat

Juvenil A – Espanyol: Derbi de campionat

[18 hores, Barça TV] El conjunt dirigit per Òscar López serà campió de Lliga de la Divisió d’Honor si aconsegueix la victòria davant el conjunt blanc-i-blau

El Juvenil A del FC Barcelona s’enfronta aquest dimecres a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (18 hores, Barça TV). Un partit que si el conjunt blaugrana el guanya es proclamarà campió de Lliga de la Divisió d’Honor, a falta de cinc jornades per al final. 

El conjunt que dirigeix Òscar López està realitzant una gran temporada a la Lliga en el qual ha guanyat 23 partits dels 28 jugats fins al moment, i ha concedit només tres empats i dues derrotes. De fet, els blaugranes només han empatat un partit a casa a la Lliga, la resta tot victòries. Uns números que situen a l’equip culer líder destacat amb 72 punts, mentre que l’equip blanc-i-blau és segon amb 60 punts. 

Però els derbis no entenen ni de moments de forma ni d’estadístiques i els blaugranes hauran de fer un gran partit per superar un Espanyol que intentarà allargar el campionat. En el partit de la primera volta el Juvenil A es va imposar per 0-3 amb gols de Víctor Barberá, d’Estanis i Txus Alba. 

Els blaugranes esperen aconseguir la victòria i d’aquesta manera celebrar un nou títol de la Divisió d’Honor, que seria el vuitè en els últims 12 anys. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut