Definits els entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada 2021/22

Definits els entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada 2021/22

Òscar López serà el nou entrenador del Juvenil A, mentre que Ibán Cuadrado agafarà les regnes del Juvenil B

La temporada 2021/22 ja està planificada pel que fa a les banquetes del Futbol Formatiu. Les principals novetats es produeixen als dos equips juvenils, en el qual, Òscar López, fins ara entrenador del Juvenil B, agafarà les regnes del Juvenil A, i Ibán Cuadrado, fins ara tercer entrenador del Juvenil A, serà el tècnic del Juvenil B. 

Així doncs, el Juvenil A d’Òscar López tindrà com a segon tècnic l’Albert Sánchez, que s’incorpora al FC Barcelona aquesta temporada, i a Gerard Sarrà com a tercer. Pel que fa al Juvenil B, Ibán Cuadrado comptarà amb Pau Martí com a segon entrenador. Ricard Segarra serà l’entrenador de porters del Juvenil A, mentre que José Bermúdez ho serà del Juvenil B.

També hi haurà canvi a la banqueta del Cadet A. Ivan Carrasco s’incorpora al FC Barcelona i serà el primer entrenador, mentre que Sergi Runge seguirà sent el segon. Pol Planas continuarà dirigint el Cadet B amb Eric Campos d’ajudant. Als dos equips infantils no hi ha cap canvi a les banquetes. David Sánchez seguirà al capdavant de l’Infantil A i Pere Olivé de segon, mentre que Albert Puig dirigirà l’Infantil B, i Arnau Blanco serà el segon.

Futbol_Formatiu_Entrenadors_1600x1000_CAT

Pel que fa als entrenadors del Futbol 7 hi ha alguns moviments. L’Aleví A i l’Aleví B s’intercanvien els primers entrenadors. Així doncs, Jordi Pérez dirigirà l’Aleví A amb Cristian López que seguirà fent de segon i Pau Moral serà el primer tècnic de l’Aleví B amb Martí Vila que seguirà fent de segon. Guillem Hernández continuarà com entrenador de l’Aleví C amb Albert Batalla d’ajudant, i Juanan Gil seguirà una temporada més al capdavant de l’Aleví D amb Enric David de segon. 

Quan als equips benjamins, Dani Segovia continuarà dirigint el Benjamí A, amb Guillem Nogueras de segon. Iban Tey, que s’incorpora aquesta temporada al FC Barcelona, serà el primer tècnic del Benjamí B, amb Francisco Javier Revert de segon, Mario Jordano estarà al capdavant del Benjamí C amb Albert Moratalla de segon, i Jordi Poma seguirà dirigint el primer entrenador, amb Pau Tripiana de segon. 

Per últim, Albert Ametller dirigirà una temporada més el prebenjamí amb un nou ajudant, que serà l’Adrià Monràs. Jesús Unzué seguirà sent el coordinador de porters des del Cadet A fins al prebenjamí i el futbol formatiu comptarà amb Fernando Montijano, Daniel Ortiz i Alejandro Sánchez com a entrenadors de porters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut