Nàstic B - Infantil B: Campions de Lliga! (0-5)

Nàstic B - Infantil B: Campions de Lliga! (0-5)

A falta de dues jornades per la finalització de la competició, els d'Albert Puig s'han apoderat del títol gràcies al triomf a Tarragona

Campions intractables de Lliga! L'Infantil B blaugrana, una jornada més, s'ha endut la victòria (0-5). Aquest migdia, a Tarragona les dianes d'Antonio (2), Samakou, Pedro i Jaume Gabriel han certificat el 13è triomf en 13 partits dels d'Albert Puig. D'aquesta manera, quan falten dos partits per a la finalització del torneig, els culers ja han pogut celebrar el trofeu. 

Al camp del Nàstic de Tarragona, l'Infantil B ha mostrat solvència ofensiva i defensiva. El millor equip de la competició no ha deixat marge al discurs vermell-i-blanc. Els d'Albert Puig, a través de la possessió de la pilota, han monopolitzat el guió del partit. De principi a fi, i tal com han demostrat el tempo de les dianes, de color rosa; perquè el Barça, acompanyat per Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu, i Jordi Roura, coordinador del futbol formatiu, ha festejat el títol vestit amb la tercera equipació.  

Les cinc dianes incontestables, obra d'Antonio (2), Samakou, Pedro i Jaume Gabriel, han reflectit la superioritat barcelonista. Així doncs, abans de l'eufòria l'Infantil B ha acrescut les seves estadístiques ofensives i defensives. 48 gols a favor i només set en contra és el balanç del campió. Intractable també al camp del Nàstic de Tarragona. Enhorabona, campions! 

FITXA DEL PARTIT 

Nàstic, 0
Barça, 5

Nàstic: Izan Navarrete, Sergi Calvet, Marcos Martínez, Eneko, Pablo Melo, Jordi Sebastià, Enric Gotarra, Joan Alasa, David Juan, Àlex Riera i Ioan Bogdan
Barça: Pau, Roger, Nicolas, Raul, Jan, Antonio, Adam, Samakou, Guillermo, Albert i Madou

Gols: 0-1, Samakou (min. 3); 0-2, Antonio (min. 4); 0-3, Antonio (min. 12); 0-4, Pedro (min. 51); 0-5, Jaume Gabriel (min. 62)

Àrbitre: Garriga Alonso. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut