L’Aleví A, B i C es proclamen campions de Lliga

Els tres equips han certificat la primera posició del campionat aquest dissabte

Tres campions de lliga més. Aquest dissabte l’Aleví A, B i C han certificat la primera posició a la lliga i se sumen així a l’Infantil A, Juvenil A i B que també han guanyat les seves respectives competicions domèstiques.

L’Aleví A suma tres punts molt treballats

L'Aleví A ha completat un treballat partit en la seva visita a l'Unio F. Base Jabac i Terrassa. Un duel en el qual els culers s'han avançat amb una diana de Genis Clua als 23 minuts de joc davant un bon rival ben situat en el terreny de joc. Deu minuts més tard els blaugrana han pogut situar el 0-2 mitjançant Adrià Bravo. Els locals, però, han lluitat fins al final i han retallat diferències als 39 minuts de joc. Tot així els tres punts i el campionat de lliga és per a l'Aleví A.

L’Aleví B goleja el Badalona

Els de Jordi Pérez han superat 10-0 al Badalona i han certificat així el campionat de lliga. Una recompensa que arriba després d'estar disputant un curs immillorable, amb 13 victòries en 13 partits. Pel que fa al registre de gols els blaugrana en sumen 97 a favor i tan sols 7 en contra. Unes xifres realment espectaculars que els permet guanyar el grup 2 de la Preferent Aleví.

L’Aleví C supera els 100 gols

Els més matiners del dissabte han estat els jugadors de l’Aleví C, que visitaven el Viladecans en un partit que els culers han superat de forma clara. Un 0-10 que deixa clara la superioritat blaugrana en un campionat en què en 13 partits el Barça encara no coneix la derrota i amb la desena de gols marcats aquest dissabte ja n’acumula 103. Per contra, l’Aleví C només n’ha encaixat 13, una mitjana d’una diana en contra per matx.