El Juvenil A s’enfrontarà aquest dijous al Cerdanyola Vallès amb 14 baixes

El Juvenil A s’enfrontarà aquest dijous al Cerdanyola Vallès amb 14 baixes

El conjunt blaugrana no podrà comptar amb la majoria de la plantilla, confinada a causa de dos casos positius de Covid-19 i els seus contactes estrets amb la disputa del títol de Lliga en joc (19 hores, BARÇA TV)

El Juvenil A del FC Barcelona afrontarà aquest dijous el partit decisiu pel títol de Lliga davant el Cerdanyola Vallès (19 hores, Barça TV) amb la baixa de 14 jugadors que es troben confinats des del passat dilluns a causa de dos casos positius de Covid-19 a la plantilla. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana només té vuit llicències federatives de Juvenil A i completarà la convocatòria amb jugadors del Juvenil B. Tampoc podran estar a la banqueta ni el tècnic, Sergi Milà, ni la majoria del seu staff tècnic. Andrés Martín, preparador físic del l’equip, Edu Martínez, fisioterapeuta del Juvenil A, i Gerard Sarrà, segon entrenador del Juvenil B, seran els tres únics membres de l’staff que podran estar a la banqueta. 

Així doncs, la convocatòria completa serà la següent: Ramon Vila, Marc Alegre, Diego Almeida, Gerard Gómez, Álex Rico, Franck, Gavi, Zacarías, Luzzi (Juvenil B), Arnau Casas (Juvenil B), Pelayo (Juvenil B), Damián Canedo (Juvenil B), Xavi Moreno (Juvenil B), Toni Caravaca (Juvenil B), Jordi Coca (Juvenil B), Víctor Barberá (Juvenil B), Josep Cerdà (Juvenil B) i Ander Astralaga (Juvenil B). A aquests jugadors s’han d’afegir Peque i Balde, que han estat convocats tot i estar de vacances, ja que tot i tenir llicència de Juvenil A pertanyen al Barça B. La seva convocatòria d’urgència ve determinada per la necessitat de tenir sempre 7 jugadors amb llicència de Juvenil A al camp per no cometre alineació indeguda.

Cal recordar que, la jornada s’havia de disputar el 30 de maig, però un cas de Covid al Nàstic va impedir que es pogués jugar el Nàstic-Espanyol i la RFEF va ajornar la jornada unificada amb els partits amb el títol de lliga en joc. Així doncs, la suspensió entre el conjunt tarragoní i l’equip blanc-i-blau va obligar també a suspendre el Cerdanyola – Juvenil A i el Saragossa-Damm i la jornada es va posar de nou per aquest dijous a les 19 hores.

Ara, i amb la Copa de Campions sortejada i amb data per disputar-se ja aquest proper cap de setmana les anades dels quarts de final, l’última jornada de lliga segueix en peu per aquest dijous a la tarda (19 hores / Barça TV), i els blaugranes hauran d’afrontar el partit davant el Cerdanyola amb 14 baixes. El Juvenil A del FC Barcelona serà campió de Lliga si guanya el partit i l’Espanyol empata al camp del Nàstic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut