El Barça, tercer a LaLigaPromises

Els culers han caigut a les semifinals davant el Vila-real però han guanyat al Granada en el partit per al tercer i quart lloc

Els culers han finalitzat LaLigaPromises en tercera posició després de vèncer al Granada als penals en el partit per tercer i quart lloc. Després de l'1-1 gràcies al gol de Pedro, els barcelonistes s'han emportat la victòria en una gran tanda de penals, que ha finalitzat amb un espectacular 9-8  i permet als culers tancar el torneig amb un triomf.

Abans, a primera hora del matí d'aquest diumenge, els barcelonistes han caigut per la mínima davant el Vila-real (0-1) amb un gol d'Igor, que ha privat als nois dirigits per Albert Puig i Arnau Blanco disputar la gran final del torneig.

Un torneig trepidant

Amb aquest triomf, el Barça tanca la seva participació a LaLigaPromises, on han disputat un total de vuit partits, amb cinc victòries i tres derrotes. Els culers van vèncer divendres a la fase de grups al Llevant (1-0) i el Mallorca (2-0), i van perdre davant el Vila-real (1-2) i el Getafe (0-1).

Posteriorment, van derrotar al Valladolid als vuitens (2-0) i al Betis als quarts (0-0, 6-5 als penals). Finalment, les ja esmentades derrota contra el Vila-real i triomf davant el Granada.