Badalona-Juvenil B: Campions de Lliga! (2-4)

Els d’Óscar López s’imposen al conjunt badaloní i guanyen la primera lliga del curs del futbol formatiu blaugrana

Un triomf que proclama el Juvenil B campió de Lliga. Els d’Óscar López han guanyat 2-4 al Badalona en el duel corresponent a la jornada 3 de la segona fase de la Lliga Nacional Juvenil. Un duel en el qual els gols de Víctor Barberá, Mamadou Saidou, Pelayo i Juanda han resultat decisius per tal que els culers ja sumin 58 punts i siguin matemàticament campions quan encara resten dos jornades per disputar-se. El Juvenil B, que ha aconseguit el primer campionat d'aquest curs en el futbol formatiu culer, ha estat acompanyat pel directiu responsable del futbol formatiu Joan Soler i els coordinadors Jordi Roura i Aureli Altimira.

Domini inicial blaugrana

El Juvenil B ha firmat uns molt bons 15 minuts inicials de matx. Mamadou ha protagonitzat la arribada de perill del partit. Damian també ha pogut avançar el Juvenil B en una rematada de cap. Víctor Barberá, també de cap, ha tingut una altra arribada de perill al quart d’hora de joc. I poc després el Juvenil B s’ha avançat amb un gol del mateix davanter culer.

El Badalona ha tingut una ocasió de perill al minut 17, amb un xut al travesser en la primera arribada. Els locals han intentat jugar al mig del camp, però el Juvenil B ha seguit dominant el matx. Els blaugrana han tingut dues ocasions més, Josep Cerdà al minut 32 ha vist com el porter local aturava el xut. El Badalona ha tingut una aproximació de perill amb un xut llunyà. Els d’Óscar López han tingut una darrera aproximació perillosa al minut 43, mitjançant Barberá, i que ha aturat el porter local.

Badalona_juvenil B

Segona meitat amb més intensitat

La segona part del partit ha donat pas a la intensitat i gols dels dos conjunts. El Juvenil B ha començat dominant i ha arribat el 0-2 a peus de Mamadou Saidou als 17 minuts de la segona meitat. El Badalona ha igualat el partit amb dues dianes en cinc minuts, obra de Timo en un contracop i de Fusta, en una gran jugada col·lectiva, respectivament.

Amb el 2-2 el matx s’ha mantingut més obert, però mica en mica el Juvenil B ha recuperat el control del matx i en un córner Pelayo, amb una rematada acrobàtica, ha situat el 2-3 en el 82’. Finalment, els d’Óscar López han marcat el definitiu 2-4 en el minut 89, obra de Juanda. Un gol que certificava els tres punts i que deixa al Juvenil B campió de lliga quan resten dues jornades per disputar-se.

Campions Juvenil B

Grans registres

D’aquesta manera el Juvenil B completa una gran lliga, al haver estat en tot moment líder tant en la primera fase com en la segona. Uns registres molt bons que es resumeixen en 19 victòries, 1 empat i 1 derrota en 21 partits disputats fins al moment. A més, pel que fa al balanç de gols a favor i en contra el Juvenil B ha marcat 59 gols a favor i tan sols n’ha encaixat 14. Dins aquest registre cal destacar els 10 gols de Juanda i els 9 de Víctor Barberá i els 8 de Josep Cerdà com a màxims realitzadors del Juvenil B.

Badalona, 2
Juvenil B, 4

Badalona: Muro Rabelo, Gerard Barriga (Marc Fuster (min 46), Juan Carlos Perez, Andrey Matikov, Alex Arellano, Abel Cortina (Aleix Fernandez, min 62), Joao Fernando Valencia (Marco Cabrera, min 62), Marc Angles, Isa Drammeh (Marc Velasco, min 46), Timofey Neshtukov i Bilal Charreh (Aitor Sanchez, min 74).

Juvenil B: Arnau Rafús, Pol Muñoz, Arnau Casas, Damian (Jordi Coca, min 87), Xavi Moreno (Pelayo Fernandez, min 64), Marc Casadó, Mamadou Saidou, Aleix Garrido, Victor Barberá (Juanda, min 81), Fermin Lopez (Antonio Caravaca, min 64) i Josep Cerdà (Adrià Capdevila, min 87).

Gols: 0-1, Victor Barberá (min 15); 0-2, Madou Saidou (min 63); 1-2, Timo (min 66); 2-2, Fusta (min 68); 2-3, Pelayo (min 83); 2-4, Juanda (min 89).

Àrbitre: Ramirez Plaza. Ha amonestat amb targeta groga als locals Gerard Barriga i Marco Cabrera i als culers Josep Cerdà i Adrià Capdevila.