Tornen les lligues al Futbol 11

Tornen les lligues al Futbol 11

Aquest cap de setmana el Cadet A i B i Infantil A i B tornaran a disputar partit de Lliga, una setmana més tard que es reprengués les lligues al Futbol 7

Tornen les lligues al Futbol 11. Després que el futbol 7 tornés el cap de setmana passat, ara serà el torn per al Cadet A, Cadet B, Infantil A i Infantil B, que ja van disputar partits amistosos de preparació. El futbol 7, per la seva banda, continuarà disputant el tercer partit del campionat de Lliga.

A més, ho farà amb dos plats forts. I tots dos a la Ciutat Esportiva i en directe per BARÇA TV i BARÇATV+. A les 10 hores, hi haurà el Cadet A – Espanyol i a les 12 hores l’Infantil A – Espanyol. Dos grans partits per gaudir d’un bon dissabte matinal de futbol formatiu.

El Cadet B i l’Infantil B, per la seva banda, visitaran tots dos La Floresta, diumenge a les 13.30 hores i dissabte a les 13.15 hores, respectivament. 

D’aquesta manera, és una gran noticía que tots els nois del Futbol Formatiu estaran ja tots en marxa en competició oficial per seguir amb la seva formació sobre els terrenys de joc.

1920x1080-agenda_formatiu- 27-28 març OK

Amistosos del Juvenil A i Juvenil B

El Juvenil A disputa aquest divendres, a les 16.30 hores, un amistós davant l’Unió Jabac i Terrassa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que servirà de preparació per a la segona fase de la Divisió d’Honor, que tornarà el cap de setmana del 9 d’abril. El Juvenil B, per la seva banda, també disputarà aquest dissabte un amistós davant el Jabac i Terrassa, a les 10 hores, a la Ciutat Esportiva que servirà de preparació per a la segona fase de la Divisió Nacional Juvenil, que iniciarà el mateix cap de setmana que el del Juvenil A.

Cal recordar que, tots els partits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, són a porta tancada, excepte per al número de familiars dels jugadors permesos pel protocol Covid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut