Taller sobre la gestió del temps amb els residents de La Masia

Taller sobre la gestió del temps amb els residents de La Masia

Els esportistes residents van rebre la formació per millorar en la planificació, rutines i hàbits en l’organització per prevenir imprevistos

La Masia no és només una escola de futbol, sinó que també ho és de vida. Des de la Residència s’ofereix tot un seguit d’activitats, serveis i tallers que acompanyen l’esportista en totes les facetes de la seva vida que l’ajudaran a créixer en tots els sentits.

Aquesta setmana, doncs, els esportistes residents de La Masia han realitzat el segon taller de la gestió del temps per intentar que els esportistes puguin planificar-se les hores del dia. I és que els esportistes passen menys hores entrenant que no fent-ho i per tant, l’entrenament invisible és molt important per al rendiment esportiu.

Gestió del temps 2

Així doncs, aquests tallers, conjuntament amb els de les tècniques d’estudi serveixen per dotar d’eines als esportistes perquè sàpiguen planificar-se, generar rutines, organitzar-se i gestionar les seves tasques per així preveure imprevistos, els quals hauran de fer front en èpoques de més estrès i puguin arribar a totes les seves activitats del dia a dia: entrenaments, formació acadèmica, temps d’oci i descans.

Aquestes formacions estan incloses dins de la programació d’activitats per a l’entrenament invisible, que es realitzen tant de manera individual com grupal, a més de formacions grupals i de seguiment concrets en el dia a dia.

Les formacions estan dutes a terme pels tutors de cada equip, que són els qui fan el seguiment de les activitats dels jugadors i coneix tots els entorns que el rodegen: familiar, escolar, esportiu i social.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut