Així ha anat la selectivitat als esportistes de La Masia

Així ha anat la selectivitat als esportistes de La Masia

Zacarías Ghailán, del Juvenil A, amb un 13,06 ha tret la nota més elevada dels jugadors blaugranes i aspira entrar a la UPC per realitzar el grau en enginyeria informàtica

Ja se saben les notes de la selectivitat. I la gran majoria dels esportistes de La Masia l’ha superada amb escreix. En plena pandèmia per la Covid-19 els esportistes de La Masia van haver d’acabar el batxillerat i preparar les proves de les PAU de manera telemàtica. Gràcies al paper de La Masia a través dels seus professionals els esportistes, que ja comencen a donar els seus primers passos com a professionals, han pogut preparar-se amb les millors condicions per combinar l’objectiu de preparar-se per a l’esport d’elit i a la vegada, afrontin una formació acadèmica.

"Estic molt content per haver superat la selectivitat, sumar una experiència més en l’àmbit acadèmic i poder estudiar la carrera que vull. A més, m’alegra poder estar un any més al Club i competir amb el Juvenil A"

Zacarías Ghailán (Jugador del Juvenil A)

Zacarías Ghailán, del Juvenil A, ha tret la nota més elevada amb un 13.06 i a l’espera de les notes de tall, tot fa indicar que podrà entrar a la UPC per realitzar enginyeria informàtica.  En aquest sentit, i en els dies previs de la selectivitat Zacarías ens va explicar com d’important era per ell superar les proves: “És l’examen que resumeix tota l’etapa del Batxillerat i és el més important que tindrem fins ara”. Ho tenia clar abans i ara n’està satisfet de tot el treball realitzat: “Estic molt content per haver superat la selectivitat, sumar una experiència més en l’àmbit acadèmic i poder estudiar la carrera que vull. A més, m’alegra poder estar un any més al Club i competir amb el Juvenil A, on treballarem i lluitarem per aconseguir els objectius que ens proposem”, explica el Zacarías.

"Estic molt satisfet i content del resultat de la selectivitat després de l’esforç dipositat durant tot aquest temps i ara toca seguir treballant a la universitat i també en el futbol"

Ramon Vilà (Jugador del Juvenil A)

Ramon Vilà també ha superat la selectivitat i podrà estudiar CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) i ho combinarà amb ser porter del Juvenil A: “Estic molt satisfet i content del resultat de al selectivitat després de l’esforç dipositat durant tot aquest temps i ara toca seguir treballant a la universitat i també en el futbol, ja que és un any molt important per a mi al Juvenil A”, reconeix el porter blaugrana.

La Jana Fernández, per la seva banda, ha superat la selectivitat amb escreix i ha tret la nota desitjada. A l’espera de la nota de tall, tot fa indicar que podrà cursar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona: “

"La selectivitat m’ha anat molt bé, vam sortir molt contents dels exàmens i estic molt orgullosa d’haver-la superat. Ara estic centrada preparant la Champions"

Jana Fernández (Jugadora del Barça Femení)

. Estudiar a casa durant el confinament ha donat els seus fruits”, declara la Jana que en aquests moments es troba en plena dinàmica de primer equip per preparar els quarts de final de la Lliga de Campions davant l’Atlètic de Madrid que es disputarà el proper 21 d’agost a Sant Mamés: “Ara ja estem entrenant al màxim per la Champions amb l’equip i a partir del setembre combinaré el futbol amb els estudis de Publicitat i Relacions Públiques a la UAB”, conclou la Jana.

Tot i que el futur futbolístic de tots tres jugadors brilla amb llum pròpia, les promeses blaugranes somien en gran més enllà de la pilota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut