Bon inici de temporada dels alevins

Bon inici de temporada dels alevins

Els quatre equips guanyen els seus partits aquesta jornada i lideren les seves respectives categories després d’un altre cap de setmana molt positiu per al futbol formatiu blaugrana

SANT ANDREU – JUVENIL B
Desè partit consecutiu sumant (1-1)

El Juvenil B va sumar un punt després d’empatar 1-1 al camp del Sant Andreu. D’aquesta manera, els d’Òscar López sumen 10 partits consecutius sense perdre: vuit victòries i dos empats. Els locals van avançar-se al marcador en els primers compassos de partit amb gol de Franco Ezequiel González (1-0 m. 8). No va ser fins al segon temps quan els blaugranes van anotar l’empat a un definitiu, gràcies a la diana d’Arnau Solà (1-1, m. 55). Amb aquest empat, el Juvenil B, segon a dos punts del Girona B, suma 27 punts i rebrà la visita del Cornellà, vuitè classificat, en el proper partit.

JÀBAC I TERRASSA – CADET A
Golejada d’autoritat amb ADN Barça total (1-8)

Continua l’inici immaculat de Lliga del Cadet A. Vuit partits i vuit victòries plenes d’ADN Barça, en aquesta ocasió per 1-8 al sempre difícil camp del Jàbac i Terrassa. Ángel Alarcón va obrir la llauna (0-1, m. 11), però de seguida, Rafael Villegas va situar l’empat al marcador (1-1, m. 13). Abans del descans, Marc Jurado va tornar a avançar als blaugranes (1-2, m. 36). Ja en la represa, el Barça es va convertir en una autèntica piconadora. Xavi Moreno va aconseguir un doblet (1-3, m. 48 i 1-4, m. 53). Ángel va completar, també, el seu doblet (1-5, m. 55) i Aleix Garrido es va sumar al festival golejador (1-6, m. 59). Jordi Coca va tancar el marcador, també, amb un doblet (1-7, m. 69 i 1-8, m. 79). Els de Sergi Milà són segons, amb un partit menys, i sumen 24 punts, a tres de l’Espanyol, que és líder. El següent partit que disputaran serà contra el Sant Andreu, el duel que es va haver d’ajornar, el proper dimecres a les 19.00 hores.

CADET B- SANT ILDEFONS
En línia ascendent de joc i resultats (4-2)

Nova victòria del Cadet B i ja van set en aquest inici de temporada. Tot i avançar-se en el marcador, el Sant Ildefons amb gol de Roman William (0-1, m. 23), els blaugranes van aconseguir capgirar el marcador. Llorenç Ferrés va situar l’empat (1-1, m. 39), Kareem Tunde va anotar el segon (2-1, m. 51) i Antonio Martín, en una acció individual fantàstica, va anotar el gol que donava més tranquil·litat (3-1, m. 56). Els visitants van tornar a entrar al partit amb un gol de Carlos Alexis (3-2, m. 56), però Sergi Domínguez va situar el definitiu 4-2 al marcador (m. 67). Els de Marc Serra continuen líders amb 21 punts, cinc més que el segon classificat, La Floresta, i rebran la visita del Cambril Unió, cinquè classificat, en la següent jornada de Lliga.

mini_2019-11-17 CADETE B-S. ILDEFONSO 06

CORNELLÀ – INFANTIL A
En la línia a seguir (1-2)

L’Infantil A va sumar la vuitena victòria de la Lliga, la sisena de manera consecutiva, després de vèncer per 1-2 al sempre complicat camp del Cornellà. Els locals van avançar-se al marcador amb un gol de Manuel Vilas, de penal (1-0, m. 3). La resposta blaugrana, un quart d’hora més tard, també va ser des del punt de penal, que el va transformar Adrian Simons (1-1, m. 18). Ja a la represa, Marc Guiu va sentenciar el partit (1-2, m. 47) i va certificar els tres punts pel conjunt de David Sánchez. D’aquesta manera, els blaugranes són líders amb 24 punts, tres més que el segon classificat, l’Espanyol, i rebran al Sant Ildefons, sisè classificat, en el pròxim duel de Lliga.

INFANTIL B - CAN BUXERES
Bona victòria per seguir líders (5-0)

Nova victòria de l’Infantil B, que permet als d’Albert Puig refermar el lideratge del Grup 1 de Preferent. El Can Buxeres visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la 8a jornada del campionat, i va marxar encaixant cinc gols. Nouhoun Sylla va obrir la llauna pels blaugranes fregant el quart d’hora de joc (1-0, m. 13). Lamine Yamal va fer el segon de l’Infantil B (2-0, m. 25), i el mateix Lamine aconseguia el doblet tan sols tres minuts més tard (3-0, m. 28). Gairebé mitja hora més tard es va tornar a moure el marcador; el quart gol culer va ser obra de Guillem Víctor (4-0, m. 56), el mateix futbolista que va veure porteria per segona vegada per tal de lligar la maneta final (5-0, m. 68) i la setena victòria blaugrana del curs. Els d’Albert Puig, líders amb dos punts d’avantatge respecte a l’Escola Gavà, se les hauran de veure amb el Castelldefels, sisè classificat, a domicili el proper cap de setmana.

ALEVÍ A - JÀBAC I TERRASSA
Amb pas ferm (12-2)

L’equip de Jordi Pérez és una autèntica piconadora. Aquest cap de setmana, nova victòria de l’Aleví A. Aquesta vegada, la víctima va ser el Jàbac i Terrassa, que en la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper es va endur una dotzena de gols en contra. Setena victòria blaugrana en set partits al Grup 1 de Preferent, que els culers lideren amb mà de ferro. Albert Vicens va obrir el marcador de seguida (1-0, m. 2), i Samakou Nomoko doblava l’avantatge de seguida (2-0, m. 8). Tres minuts frenètics van ser suficients per signar la maneta; primer, doblet d’Antonio Fernández (3-0, m. 22; 4-0, m. 23) i, després, Nomoko feia el seu segon gol (5-0, m. 24). El hat-trick d’Antonio Fernández arribava a la mitja hora de joc (6-0, m. 31) i, tot seguit, els visitants retallaven distàncies (6-1, m. 32). Immediatament, però, la sort no els va somriure i en pròpia porta feien pujar el setè a l’electrònic (7-1, m. 32). Jaume Gabriel Aghayedo anotava dues dianes en tan sols cinc minuts (8-1, m. 36; 9-1, m. 41). Un minut més tard, el Jàbac i Terrassa aconseguien el seu segon gol (9-2, m. 42). Per tancar el festival blaugrana, Aghayedo es va embutxacar el hat-trick (10-2, m. 47), i Arnau Marés i Pedro Rodríguez es van estrenar com a golejadors (11-2, m. 48; 12-2, m. 53). Els de Jordi Pérez visitaran la Fundació Unió Esportiva Cornellà B el proper cap de setmana, amb l’objectiu d’allargar l’inici de lliga immaculat.

CORNELLÀ - ALEVÍ B
Victòria de prestigi (3-6)

Els d’Èric Campos arribaven a la vuitena jornada del grup 2 de la lliga Preferent amb l’objectiu de continuar amb la imbatibilitat i guanyar tots els partits en aquesta arrencada del campionat. El rival era la Fundació Unió Esportiva Cornellà, un dels equips que han començat la temporada en millor forma i un dels principals perseguidors de l’Aleví B. Els blaugranes es van imposar a domicili amb solvència, solidificant el lideratge. Els d’Èric Campos van anar per feina i Aymar Llanas va ser l’encarregat d’inaugurar l’electrònic amb un fugaç doblet (0-1, m. 5; 0-2, m. 9). Els locals no es van doblegar però, ja que van retallar distàncies (1-2, m. 12). Passada la mitja hora de joc, el Cornellà va veure com concedia un gol en pròpia porta que tornava a eixamplar les diferències (1-3, m. 32); lluny d’arrugar-se, però, van refer-se ràpidament per tornar-se a posar dins el partit (2-3, m. 34). L’Aleví B va donar un cop de puny sobre la taula sense deixar marge, amb gols de Biel Cabezas (2-4, m. 36), Jean Paul Samir (2-5, m. 37), i Pol López, que sentenciava (2-6, m. 40). El Cornellà encara va tenir temps per maquillar el marcador (3-6, m. 59). Després d’aquesta victòria de prestigi, els blaugranes rebran el Vila Olímpica, dotzè classificat, la propera jornada.

 ALEVÍ C – SANTBOIÀ
Continuen amb el ple de victòries (6-1)

Tot el que juguen, ho guanyen. Impecable inici de lliga de l’Aleví C, que es va anotar la setena victòria en set enfrontaments, fita que els permet liderar la Primera Divisió, compartint la primera posició amb l’Atlètic Vilafranca. Els d’Álex Urrestarazu van inaugurar el marcador instants després del xiulet inicial, mitjançant David Obinna (1-0, m. 2). Michal Zuk va signar el segon blaugrana (2-0, m. 11). El Santboià va intentar oposar resistència i va retalla distàncies (2-1, m. 21), però els esforços visitants es van veure apaivagats per l’efectivitat culer. Adrià Bravo tornava a posar terra pel mig (3-1, m. 29) i Obinna va concretar el seu doblet uns minuts més tard (4-1, m. 41). Pau Puigvert, amb dues dianes, va posar el llacet a la golejada blaugrana (5-1, m. 47; 6-1, m. 59). L’Aleví C buscarà allargar la ratxa davant el Vilanova i la Geltrú, tercer classificat, en la jornada 8.

2019-11-16_ALEVICvsSANTBOIA_31-min

 MERCANTIL – ALEVÍ D
Líders indiscutibles (0-6)

L’Aleví D de Pau Moral ha sumat un nou triomf i ja ha completat un set de set. En la primera acció del partit, Ismael Ziani va anotar el primer gol de la tarda (0-1, m. 1). En menys de deu minuts, els blaugranes ja van anotar tres gols a favor seu: Morifing Siriki (0-2, m. 7) i Ismael Ziani, novament (0-3, m. 10). Pedro Demiddi va ampliar distàncies al marcador (0-4, m. 31). Ja en la represa, Biel Sayós (0-5, m. 58) i Morifing Siriki, amb el seu doblet, van tancar el resultat (0-6, m. 60). Així doncs, els blaugranes es mantenen líders en solitari amb 21 punts, tres més que L’Hospitalet, i rebran al Racing Sarrià, onzè classificat, en el proper duel.

 SITGES – BENJAMÍ A
Continuen intractables (1-8)

El Benjamí A ha tornat a vèncer amb golejada. En aquesta ocasió, contra el Sitges per 1-8. Daniel Gallego va obrir el marcador (0-1, m. 6) i en l’acció següent, Oriol Morató va anotar el primer dels tres gols que va aconseguir (0-2, m. 7; 0-3, m. 13 i 1-7, m. 37). Nana Boadi també s’ha sumat a la festa golejadora (0-4, m. 17) i Guiu Xuclà també ha aconseguit un hat trick (0-5, m. 26; 06, m. 27 i 1-8, m. 46). El Sitges ha aconseguit el gol de l’honor gràcies a Willem Daniel (1-6, m. 28). D’aquesta manera, els de Juanan Gil continuen líders indiscutibles amb 24 punts i rebran al Sant Cugat, segon classificat a cinc punts dels blaugranes, en el proper partit.

 BENJAMÍ B – AQUA HOTEL
Tercer partit consecutiu sense encaixar (4-0)

El Benjamí B va sumar la setena victòria consecutiva després de vèncer per 4-0 a l’Aqua Hotel. Tot just començar el partit, Unai Jiménez va obrir la llauna (1-0, m. 2). Ignasi Bassas va ampliar distàncies al quart d’hora de partit (2-0, m. 14) i Guifré Valdivia va encaminar la victòria amb el tercer gol (3-0, m. 21). Marc Alpha Capote va sentenciar el partit amb quart i definitiu gol (4-0, m. 41). Així doncs, sumen el tercer partit consecutiu sense encaixar gol i són tercers amb 21 punts, a tres del líder: la Damm. El proper partit dels de Mario Garcia serà al camp del Sant Cugat, dotzè classificat.

 BENJAMÍ C – SANT ANDREU DE LA BARCA
Enèsima golejada (13-1)

El Benjamí C de David Sánchez va tornar a demostrar que és l’equip a batre en aquesta Lliga. En el primer quart de partit van anotar fins a cinc gols: Lucas Bernal (1-0, m. 1), Quim Cárcel (2-0, m. 3), Piero Ferrari (3-0, m. 5), Dragos Bivol (4-0, m. 6 i 5-0, m. 10). En el segon quart, la diferència al marcador va ampliar-se encara més: Dragos Bivol (6-0, m. 18), Chukwubunkem Duru (7-0, m. 19 i 8-0, m. 23). Els visitants van anotar el gol de l’honor, gràcies a Ibai Castillo (8-1, m. 26). Iker Nsang també va veure porta (9-1, m. 31) i Chukwubunkem Duru va certificar el seu hat-trick (10-1, m. 33). Dragos Bivol va completar un repòquer de gols (11-1, m. 38 i 12-1, m. 46) i Darwin Zamora va tancar la golejada (13-1, m. 47). Amb tot, el Benjamí C és líder amb 21 punts, tres més que el Cubelles, i visitarà el camp de l’Sporting Gavà 2013, novè classificat, en el següent partit de la competició domèstica.

SANTBOIÀ – BENJAMÍ D
Es retroben amb la victòria (1-2)

El Benjamí D va tornar a sumar els tres punts per quarta vegada en aquesta temporada i es refà de la derrota de la jornada anterior. Els blaugranes s’han avançat al marcador amb gol de Divine Ikenna (0-1, m. 9), però els locals van situar l’empat gràcies a Eric Avellaneda (1-1, m. 13). En l’acció següent, Johann Oriol va situar el definitiu 1-2 per atorgar els tres punts al conjunt de Mario Jordano. Amb aquesta victòria sumen 13 punts i pugen fins a la sisena posició. El pròxim partit serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sarrià CP, dotzè classificat.

 PREBENJAMÍ – Pº. REC. SAN FELIU LLOBREGAT
Perdent també s’aprèn (1-2)

Els més petits del planter blaugrana van sumar la tercera derrota de la temporada contra el San Feliu Llobregat (1-2). Els blaugranes van avançar-se al marcador gràcies al gol de Gerard Mateo (1-0, m. 8), però els visitants van capgirar el marcador amb els gols d’Hugo Ligero (1-1, m. 22) i d’Arnau Ventura (1-2, m. 30). El més important en aquestes edats és l’aprenentatge arran de la competició i no tant els resultats i el conjunt de Dani Segovia va en aquesta direcció. Sumen 8 punts en aquest inici de Lliga i visitaran el camp del Sant Esteve Sesrovires a la pròxima jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut