Patrick Kluivert, nou director del futbol formatiu

Patrick Kluivert, nou director del futbol formatiu

“Estic molt feliç de tornar a casa i amb moltes ganes d’iniciar aquesta nova etapa en què afrontem el repte de continuar fent del futbol del Barça un dels millors del món”, ha declarat el nou responsable de la Masia

Patrick Kluivert torna al FC Barcelona després de signar aquest dijous al migdia el seu contracte com a nou director del futbol formatiu fins al juny del 2021. L’acord s’ha signat a les oficines del Club amb la presència dels directius responsables del futbol formatiu Silvio Elías i Xavier Vilajoana.

Patrick Kluivert, nou director del futbol formatiu

Kluivert, de 43 anys, va jugar al FC Barcelona del 1998 al 2004. Amb el conjunt blaugrana va marcar un total de 145 gols en 308 partits jugats, i es va convertir en un dels màxims golejadors de la història del Club. Va guanyar el títol de Lliga de la temporada 1998/99. Després de diverses experiències com entrenador i director tècnic, Kluivert era, fins ara, l’ajudant de Clarence Seedorf a la Selecció de Camerun que va disputar la darrera Copa d’Àfrica.

“Estic molt feliç de tornar a casa i amb moltes ganes d’iniciar aquesta nova etapa en què afrontem el repte de continuem fent del futbol del Barça un dels millors del món. Jo m’he format a l’escola de l’Ajax, que és similar a la de la Masia, i crec que puc aportar moltes coses a la formació dels joves jugadors blaugranes”, ha assegurat Patrick Kluivert després de signar el contracte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut