Fran Sánchez, nou entrenador del Barça Femení

Fran Sánchez, nou entrenador del Barça Femení

El tècnic, de 39 anys, va entrenar quinze temporades el planter masculí i signa per a les pròximes dues, amb una tercera d'opcional i serà presentat oficialment en els propers dies

Tal i com ha comunicat el portaveu del Club, Josep Vives, després de la reunió de la Junta Directiva d’aquest dilluns, Fran Sánchez serà el nou entrenador del Barça Femení les dues pròximes temporades, fins al 2019, amb opció a una tercera i serà presentat oficialment en els propers dies.

Nascut a Barcelona el 27 d’octubre del 1977, Fran Sánchez va dirigir durant quinze temporades equips del futbol formatiu barcelonista. Concretament del 1997 al 2012. Posteriorment va ser director tècnic de la selecció de Bahrein durant dues temporades i també assistent del Maccabi de Tel-Aviv.

Markel Zubizarreta serà el Manager Esportiu

Vives també a explicat que Markel Zubizarreta serà el nou Manager Esportiu del futbol femení. A les dues darreres temporades, Zubizarreta havia exercit com a responsable de la gestió esportiva dels equips de futbol femenins. Té 30 anys i va estudiar INEF i un Màster de Gestió Esportiva. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut