Elise Bussaglia, el primer fitxatge del Barça Femení 2017/18

Elise Bussaglia, el primer fitxatge del Barça Femení 2017/18

La migcampista internacional francesa arriba procedent del Wolfsburg i té una àmplia experiència
El Barça Femení 2017/18 que dirigirà Fran Sánchez comença a prendre forma. El seu primer fitxatge -a partir de l'1 de juliol i fins al 30 de juny del 2019- serà la migcampista francesa Elise Bussaglia, procedent Wolfsburg, on ha jugat les dues últimes temporades. De 31 anys, disposa d'una àmplia experiència en clubs com l’Olympique de Lió (2012-15) i el París Saint-Germain (2009-12).

A més, Bussaglia ha disputat 170 partits amb la selecció gala, en els quals ha marcat 28 gols. Precisament, és una de les 23 convocades per França per disputar l’Europeu del juliol a Holanda.

Es tracta d’una centrecampista de gran recorregut físic i caràcter guanyador, que s’adapta a les posicions de migcentre o d’interior. Amb dots de lideratge, té un bon colpeig de pilota, que li ha permès anotar des de mitjana distància.

Les declaracions d’Elise Bussaglia

“Conec la història del FC Barcelona, és un club fantàstic amb un palmarès increïble, sobretot l’equip masculí. Intenta desenvolupar el projecte del femení des de fa alguns anys i estic molt contenta de poder ser part d'aquesta aventura”.

“No conec personalment les jugadores, però he jugat contra algunes, sobretot les que juguen amb la selecció espanyola”.

“Vaig veure les semifinals amb el PSG, eren dos partits interessants. Em va agradar el joc del Barça i espero que continuem així la propera temporada”.

“És una mica difícil descriure’s a un mateix. Intento donar-ho tot per l’equip. Sóc lluitadora i intento fer gaudir les meves companyes amb les meves passades”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut