Natasa Andonova reforça el Barça Femení

Natasa Andonova reforça el Barça Femení

L’atacant macedònia, de 23 anys, té una àmplia trajectòria internacional i arriba procedent del París Saint-Germain
Després d’Elise Bussaglia, Natasa Andonova es convertirà, a partir de l’1 de juliol, en la segona incorporació del Barça Femení 2016/17. L’atacant macedònia, procedent del París Saint-Germain, firma fins al 2019. Amb el vigent subcampió d’Europa hi ha jugat els últims sis mesos, encara que no es va poder enfrontar al Barça a les semifinals perquè ja havia disputat la competició amb el Rosengärd.

I és que, amb només 23 anys, Andonova té ja una àmplia trajectòria amb clubs de nivell internacional: del 2015 al 2017 va estar a les files del Rosengärd suec i abans, del 2011 al 2015, va jugar al Turbine Postdam, on va guanyar una Lliga alemanya.

Escollida com la millor jugadora de l’Europeu sub-19 del 2010, la macedònia pot actuar en qualsevol de les tres posicions atacants de l’esquema blaugrana. És esquerrana, amb una tècnica depurada, i potent. Gràcies això ha marcat nombrosos gols des de fora l’àrea.

Les declaracions de Natasa Andonova

“Estic molt contenta d’unir-me al FC Barcelona perquè és un molt bon equip. M’agrada tot d’aquest club. Sóc molt feliç, és una passa endavant a la meva carrera”.

“Conec a Line Røddik perquè vam jugar juntes al Rosengärd. Sé quasi tot del Barça i vaig veure els partits amb el PSG”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut