FC Barcelona Femení - Reial Societat: Setge ofensiu sense premi (0-0)

FC Barcelona Femení - Reial Societat: Setge ofensiu sense premi (0-0)

Les blaugranes empaten a zero un partit en què han dominat la pilota i les ocasions de principi a fi, però sense fortuna en la definició

Empat entre el FC Barcelona i la Reial Societat en un partit en què la insistència ofensiva de les blaugranes no s’ha traduït en gol (0-0). Martens, Torrejón i Olga han estat properes a la diana, però la portera rival l’ha impedit en diverses ocasions. Les culers han visualitzat bé el partit, han defensat millor i han circulat magníficament, però no han tingut fortuna al xut final. Les de Fran Sánchez s’han abocat a la porteria rival fins als últims compassos, però el gol s’ha resistit.

Les blaugranes estan acostumades a trobar-se rivals més concentrats a defensar que a atacar, i la Reial Societat no ha estat una excepció al Miniestadi en la jornada 18 de la Lliga. D’aquesta manera, poc ha aparegut la portera blaugrana, Paños. Tampoc quan les visitants han intentat treure el cap en atac. La defensa barcelonista, amb tres centrals fins a l’entrada de Perle, ha presentat poques fissures. Tot plegat fa que el Barça Femení sumi un altre partit amb la porteria a zero, i ja van tretze, i que sigui el menys golejat en competició domèstica.

Domini culer

Defensar bé és l’inici de tot atac. I si hi sumem la ràpida circulació de pilota, l’equació dona un FC Barcelona Femení més que temible en zona ofensiva. Aquesta és la manera com han arribat les primeres aproximacions de les barcelonistes. El perill ofensiu ha persistit, i Martens i Patri, que han posat a prova els reflexos de la portera visitant, i Aitana i Bussaglia, amb xuts lleugerament desviats, han intentat alterar el marcador inicial. Ara bé, l’autoritat barcelonista a través de l’esfèric i les ocasions no s’han traslladat a l’electrònic durant la primera meitat.

El gol no arriba

El guió del partit ha continuat igual que en els 45 minuts inicials, però ha tingut una nova protagonista. Vicky Losada, que ha entrat a la segona meitat, ha rellançat la presència ofensiva de les blaugranes. Ha costat més trencar l’hermetisme defensiu de l’equip txuri-urdin, però un altre cop l’entrada de més potencial ofensiu al terreny de joc ha servit per veure més ocasions culers. Olga, Torrejón i Duggan ho han intentat en uns últims minuts de setge blaugrana.

Ara bé, el resultat no s’ha mogut (0-0). D’aquesta manera, el FC Barcelona Femení ha empat el segon matx a la Lliga, però el punt sumat no li impedeix ser líder a la classificació, empatat a 47 punts amb l’Atlètic de Madrid. El proper partit de les blaugranes serà contra el Santa Teresa, quinzè classificat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut