La convocatòria per a viatjar a Bilbao

La convocatòria per a viatjar a Bilbao

Giràldez s'endú 26 jugadores a la final de la Champions d'aquest dissabte

Tot a punt per a la final de la Champions! Aquest dissabte, el Barça s'enfronta a l'Olympique de Lió per mirar de revalidar el títol de campions d'Europa aconseguit la temporada passada a Eindhoven. Per aconseguir-ho el tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadores que viatjaran per intentar aixecar el tercer trofeu del campionat europeu.

Amb tot. El tècnic gallec no ha volgut deixar a ningú a Barcelona. Amb l'objectiu de la victòria entre cella i cella i amb l'al·licient d'entroncar-se a un dels millors equips de les últimes dècades, Jonatan Giráldez ha conformat una llista amb 26 jugadores: Paños, Paredes, Jana, Pina, Paralluelo, Marta, Mariona, Graham, Alexia, Patri, Cata Coll, Aitana, Bronze, Rolfö, Bruna, Walsh, Ona Batlle, Engen, Brugts, Gemma, Dragoni, Vicky, Ari Arias, Marina i Corrales. També viatja Mapi León, sense l'alta mèdica.

Vol cap a Bilbao

L'expedició culer viatja aquest divendres al matí cap al País Basc. L'equip agafa un vol a l'Aeroport de Barcelona i està previst que arribi a mig matí a la ciutat bilbaïna. Un cop allà, a la tarda es celebraran les rodes de premsa prèvies a la final i el darrer entrenament preparatori ja sobre la gespa de San Mamés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut