El Barça Femení torna a Mèxic per disputar la segona edició del Camp3onas Tour

El Barça Femení torna a Mèxic per disputar la segona edició del Camp3onas Tour

Les blaugranes disputaran un partit amistós a Guadalajara contra el Club Chivas Femenil el proper 12 de juny

El primer equip femení del FC Barcelona tornarà a Mèxic per participar a la segona edició del Camp3onas Tour, del dilluns 10 de juny al divendres 14 de juny. Aquesta edició comptarà amb un partit el dimecres 12 de juny contra el Club Chivas Femenil, que se celebrarà a l'Estadi Akron, un dels estadis amfitrions de la propera Copa Mundial de la FIFA 2026.

Després de l'èxit de la darrera edició, l'estiu del 2023, aquest esdeveniment preveu tornar a trencar rècords d'assistència. I és que les actuals campiones de la UEFA Champions League i de La Lliga F seran les protagonistes, juntament amb una de les esquadres més poderoses de la Lliga MX. El Club Chivas Femenil, dues vegades campió de Lliga MX i Campió de Campions en una ocasió, serà el rival que s'unirà a la història del Camp3onas Tour.

El Barça Femení viatjarà a Guadalajara per disputar aquest matx contra Chivas després d'haver disputat el penúltim partit de Lliga contra el Reial Betis i una vegada de tornada, l'equip culminarà la temporada de Lliga contra el València, el 16 de juny.

A més del compromís esportiu, organitzat mitjançant Soccer Media Solutions, el FC Barcelona durà a terme una sèrie d'activitats institucionals a Mèxic, amb data i llocs encara per definir.

Mèxic, un territori clau del futbol femení

Mèxic és un dels territoris estratègics del FC Barcelona a l'àmbit comercial, a més de comptar amb una gran tradició de futbol femení. Es tracta d'un país on el futbol femení ha tingut un creixement exponencial tant pel que fa a assistència als partits –aconseguint rècord d'assistència amb més de 58.000 persones a la final de tornada del torneig Clausura 2023 entre l'Amèrica i el Pachuca a l'Estadi Azteca així com sold out de 42.000 assistents a la Final de tornada Tigres vs. Amèrica al Torneig d'Obertura 2023 amb una audiència televisiva de 6,2 milions d'espectadors i espectadores que van veure per televisió la final femenina.

A més, el talent futbolístic femení ha fluctuat, els darrers anys, entre el FC Barcelona i Mèxic, amb exjugadores blaugrana com Jenni Hermoso, Andrea Pereira o Andrea Falcón, que es van mudar al país l'any 2022 i que han destacat a la Lliga MX Femenil. A la inversa, la icònica Maribel Domínguez va inaugurar la llista de futbolistes mexicanes el gener del 2005 que han militat al FC Barcelona. La van seguir Patty Pérez la temporada 2005/2006, Kenti Robles la 2011/2012 i Pamela Tajonar el 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut