Eibar - Barça: Golejada a Ipurua abans de les finals (0-4)

Eibar - Barça: Golejada a Ipurua abans de les finals (0-4)

Les jugadores culers s'han imposat amb solvència, després d'un gran primer temps en què Graham ha marcat una diana i n'ha assistit en una altra, abans de jugar la final de la Copa de la Reina i de la Champions / FOTO: LIGA F

Nova victòria del Barça Femení, que a més permet afrontar amb sensacions positives el proper repte. Perquè en el desplaçament previ a la final de la Copa de la Reina, les jugadores culers han deixat sentenciat el xoc contra l'Eibar a Ipurua en una gran primera meitat. Els gols de Salma, Torrejón i Graham, sumat al d'Alexia a la segona meitat, han segellat el definitiu 0-4 que dona ales a les catalanes de cara a la gran final d'aquest dissabte a Saragossa contra la Reial Societat.

A l'atac des del primer instant

Res ha fet pensar que les jugadores del Barça tenen ja segellada la Lliga o que aquest dissabte tenen la final de la Copa de la Reina i posteriorment la final de la Champions de Bilbao. I és que les de Jonatan Giráldez han començat el partit amb la mentalitat ofensiva que tant les caracteritza. Salma ha provat Noelia García abans del minut 10, mentre que Alexia ho ha fet abans del 15. En ambdós casos la pilota ha sortit fora. El gol, però, no ha trigat en arribar. Caroline Graham Hansen s'ha internat per la banda dreta i ha penjat mil·limètricament la pilota per tal que Salma Paralluelo la rematés plàcidament al fons de la porteria basca (0-1). Divuitena assistència de la noruega i divuitè gol de la saragossana.

 

El segon tampoc no s'ha fet esperar gaire i un embolic a la porteria de les mineres amb dos mals refusos ha permès que Marta Torrejón hagi rematat com una davantera més (0-2).

Graham sentencia abans del descans

El Barça no s'ha aturat en la seva voluntat de marcar gol. Perquè fins a 14 xuts de les jugadores culers s'han comptabilitzat en el primer temps, amb un 82% de possessió. Alexia, al minut 38, ha provat un xut, però la defensa guipuscoana ho ha evitat. Tanmateix, el refús ha caigut als peus d'Aitana, que ha filtrat una passada a Graham perquè marqués amb un xut ras (0-3).

A la represa, l'Eibar ha controlat més la seva línia defensiva, mentre que el Barça ha continuat dominant la pilota. Giráldez ha revolucionat el partit amb les inclusions de Vicky López, Bruna Vilamala i, posteriorment, Giulia Dragoni, Esmee Brugts i Martina Fernández. Precisament de les botes de Vilamala ha arribat el quart de les blaugranes. L'atacant de 21 anys ha penjat la pilota al mig de l'àrea local i Alexia, amb una esplèndida remada de cap, ha batut Noelia García (0-4). La mateixa Bruna, al minut 78, ha provat sort amb una centrada enverinada, però l'ha recollit la portera rival. D'aquesta manera, amb aquesta golejada a domicili, el Barça Femení ha signat la seva 27a victòria a la Lliga.

Propera parada: finals de la Copa de la Reina i de la Champions femenina

Després de la celebració del títol de Lliga, els propers dissabtes 18 de maig i 25 de maig són dates clau per al Barça Femení. I és que les blaugranes estan enfocades en les finals de la Copa de la Reina i de la Champions femenina. És el moment més àlgid de la temporada i, tot i ja formar part de l’ADN del Femení de manera incondicional, el suport de l’afició és clau en aquestes fites.

En aquest sentit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix viatges d'anada i tornada a Saragossa, per a la final de la Copa de la Reina, i a Bilbao, per a la final de la Champions, amb preus d’entre 31 i 49 euros en autocar, que podran adquirir tots els aficionats i aficionades que disposin d’entrada als partits corresponents.

FITXA TÈCNICA

Eibar F, 0.
Barça F, 4.

Eibar F: Noelia García; Andrea Sierra, Carla Andrés (Honoka Yonei, min. 64), Juliana Paulino, Noko Matlou (Ana Pérez 'Puyi', min. 81); Annelie Leitner, Arene Altonaga (Zaïra Flores, min. 75), Elba Vergés, Amani Kakounan (Eva Van Deursen, min. 64), Eider Arana; Ane Campos (Esperanza Pizarro, min. 64).

Barça F: Sandra Paños; Marta Torrejón, Jana Fernández, Ingrid Engen (Martina Fernández, min. 72), Fridolina Rolfö (Esmee Brugts, min. 72); Aitana Bonmatí (Vicky López, min. 63), Keira Walsh, Alexia Putellas; Caroline Graham Hansen (Bruna Vilamala, min. 63), Ariana Jiménez (Giulia Dragoni, min. 72), Salma Paralluelo.

Gols: 0-1, Salma Paralluelo (min. 16); 0-2, Marta Torrejón (min. 20); 0-3, Caroline Graham (min. 38); 0-4, Alexia Putellas (min. 71).

Àrbitres: Raquel Suárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut