La classificació per a la final de la Champions, millor moment del mes d'abril

La classificació per a la final de la Champions, millor moment del mes d'abril

La remuntada a Stamford Bridge per arribar a la gran cita europea ha estat el moment més votat entre els aficionats

L'eufòria creada pel 0-2 contra el Chelsea a la tornada de les semifinals de la Champions, i la conseqüent classificació per a la final europea, ha fet que la família culer hagi votat per aquest moment com el millor del mes d'abril. Les dianes de Rolfö i Aitana van desfermar l'alegria blaugrana que veia com les seves jugadores aconseguien la quarta final consecutiva.

Aquest gloriós moment va haver de "competir" contra el gran èxit individual d'Aitana Bonmatí, qui va veure recompensat el seu gran 2023, obtenint el Laureus a la Dona Esportista de l'Any. La presentació de l'avió de Vueling amb la imatge de les jugadores, sent el primer equip femení que dona vida a una aeronau, va ser una de les altres quatre opcions. Finalment, l'emotiu vídeo 'Movem el món', previ a les semifinals de la Champions, va ser el quart candidat.

Ara és el moment clau de l'any i les jugadores poden sumar dos moments clau al maig, candidats al pròxim concurs patrocinat per GLS. La final de la Copa de la Reina contra la Reial Societat el 18 de maig i la de la Champions contra l'Olympique de Lió el 25 competiran contra la consecució aquest dissabte de la cinquena Lliga consecutiva. Un maig carregat d'emocions i sentiments!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut