Sold out de les entrades per a la final de Bilbao en 30 minuts

Sold out de les entrades per a la final de Bilbao en 30 minuts

El FC Barcelona ja ha realitzat una petició addicional per aconseguir més entrades

Les entrades per a la final de la UEFA Women’s Champions League, que es disputarà entre el Barça Femení i l’Olympique de Lió el proper 25 de maig a San Mamés, s’han esgotat en només 30 minuts. Avui dimarts dia 30 d’abril del 2024 el FC Barcelona ha comunicat només als seus socis i sòcies via Infosocis, el seu canal de comunicació exclusiva, l’enllaç perquè aquests puguin adquirir amb prioritat les entrades. En aquest cas, el Club no té accés a la comercialització d’aquestes entrades, que són gestionades únicament per la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Finalment, el número de localitats que s’han posat a la venda ha estat de 9.625.

Seguiment de la venda d’entrades

Inicialment, per a la final de Bilbao, la UEFA va posar a disposició de cadascun dels  dos equips un total de 9.000 entrades, de les quals el Club fa el repartiment següent: 7.400 entrades per a socis, sòcies, Penyes i públic general, 250 destinades a grups d’animació i 1.350 per a compromisos de Club (un 15% del total tal com marquen els Estatuts del FC Barcelona - Article 10è Drets dels socis, 10.5) a uns preus d’entre 15 i 25 euros.

Avui prèviament a l’inici de la venda prevista amb 7.400 entrades, la UEFA ha assignat 2.617 entrades al Club, corresponents a entrades que l’Olympique de Lió ha alliberat. Respectant el procediment habitual, el 85% d’aquestes entrades han quedat disponibles per a socis, sòcies, Penyes i públic general i la resta per a compromisos de Club. En total, el FC Barcelona ha pogut comptar avui amb 9.625 entrades a la venda, que s’han exhaurit en 30 minuts.

El Club ja ha realitzat una petició addicional a la UEFA

El Club ja ha realitzat una petició addicional a la UEFA per tal d’aconseguir més entrades per tal de poder atendre socis i sòcies i altres col·lectius que s'han quedat sense, i anirà informant amb totes les novetats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut