Un derbi abans de Londres

Un derbi abans de Londres

Les de Giráldez visiten el Llevant Les Planas a la Lliga abans del repte a la Champions League

El Barça visita aquest dimecres, a les 18 hores i en directe per DAZN, el Llevant les Planes en partit corresponent a la 24a jornada de la Lliga F. Aquest partit és l’aplaçat del passat cap de setmana on les de Giráldez van disputar l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea.

El rival

Ocupa actualment la 14a posició a la Lliga F amb un total de 20 punts, un per sobre del descens, després de sumar quatre triomfs i vuit empats en 23 partits disputats. L’equip que entrena Ferran Cabello no està passant per un bon moment però necessita la victòria per allunyar-se de les posicions de perill. Pel que fa a les estadístiques, destaca la davantera Jessica Martínez amb 7 gols i les ex blaugranes Melanie Serrano i Babara Latorre que doten d’experiència a l’equip del Llobregat. De fet, per la proximitat del municipal de Les Planes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i l’estadi Johan Cruyff, aquest es pot considerar un derbi.

El Barça

Després de la derrota per la mínima del passat dissabte contra el Chelsea (0-1) les de Giráldez es voldran refer aconseguint la victòria i recuperant bones sensacions per afrontar la tornada d’aquestes semifinals de la Lliga de Campions. A més, per aconseguir el títol de Lliga l’abans possible, les blaugranes no poden afluixar i miraran d’aconseguir els tres punts i tenir el títol més a prop.

Les declaracions de Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut