El Barça – Vila-real, l’inici del tram decisiu de la temporada

El Barça – Vila-real, l’inici del tram decisiu de la temporada

Les de Giráldez reben l’equip groguet aquest dissabte, a les 18.30h

El Barça rep aquest dissabte 13, a les 18.30h i en directe per DAZN, el Vila-real en la que serà la 23a jornada de la Lliga F. Les blaugranes, que són líders de la competició amb 64 punts -12 més que el Reial Madrid, segon classificat- busquen seguir comptant els partits victòries en un Johan Cruyff que presentarà un aspecte impressionant, amb totes les entrades disponibles venudes. L'equip lluirà la samarreta amb el logotip de Karol G en aquest partit.

Cal destacar, a més, que aquest serà el primer partit en què es durà a terme l’acció del VIP Star Pass, en què els aficionats que han adquirit el servei podran conèixer les jugadores abans del partit.

El rival

Ocupa actualment la 11a posició de la classificació amb 21 punts. L’equip que entrena l’exjugadora sara Monforte té en McKenna la seva màxima golejadora, amb 7 gols, tot i que no podrà comptar en aquest partit amb Llompart i Kanté, ambdues sancionades. L’equip castellonenc no venç en Lliga F des del passat mes de febrer, en què va superar el València per 0-1, i des d’aleshores acumula tres empats i dues derrotes.

El Barça

Sap que ha de fer un molt bon partit contra el Vila-real abans de pensar en el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea, que es disputarà el dissabte 20 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Les blaugranes van vèncer per 0-6 en el partit de la primera volta disputat al Mini Estadi de Vila-real i esperen retrobar-se amb el triomf després de l’aturada de seleccions.

Les declaracions de Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut