Llevant - Barça: Una victòria més! (0-5)

Llevant - Barça: Una victòria més! (0-5)

Les culers s'han imposat amb claredat al Ciutat de València, que ha vibrat amb la qualitat de la plantilla de Jonatan Giráldez

El Barça de Jonatan Giráldez tanca el març amb una altra victòria; la vuitena d'aquest mes. Aquesta jornada ha estat al Ciutat de València per 0-5. Des de la primera posició de la taula, les blaugranes acumulen ja 64 unitats abans de l’aturada per seleccions. Bruna (2), Salma (2) i Martina han estat les autores dels gols d'un partit dominat de principi a fi. 

 

Ben aviat, gol blaugrana

Aquest Llevant - FC Barcelona s'ha presentat amb alegria culer. Amb només quatre minuts de joc, les de Jonatan Giráldez han construït el 0-1. Una triangulació de quirats ha acabat amb una assistència de gol de Salma cap a Bruna Vilamala. Mèrit anotador de la futbolista de La Masia, però la 7 ha dibuixat una d'aquelles passades de festivitat que només ha de ser enviada al fons de la xarxa. Amb la tranquil·litat de l'avantatge, les barcelonistes, amb cares noves presents en l'11 titular respecte el partit que va donar la classificació per a les semifinals de Champions, han portat la batuta.

Doblen la distància

En el domini, Alexia Putelles ha tingut en les seves botes el 0-2, però ha aparegut la portera Tarazona. A l'altre costat, un replegament elèctric de Vicky López ha negat al Llevant sumar una estadística ofensiva. La 30 ha estat vital en defensa i també, cabdal en atac. Perquè la jove jugadora ha posat un centre melòdic perquè Salma marqués el 0-2. La definició plàstica ha enaltit encara més la segona diana barcelonista de la tarda. Podrien haver estat més si no hagués estat per la portera granota. 

Bruna i Salma repeteixen

Ara bé, els reflexos de Tarazona no han servit per aturar l'ímpetu realitzador culer. I és que l'inici de la segona part ha estat un calc del de la primera. Salma i Bruna han tornat a estar protagonistes en l'augment del marcador. De nou, la s'ha vestit d'assistent per al gol de la 19. Aquesta vegada, però, la futbolista del planter barcelonista ha telegrafiat un xut que ha guardat més complexitat. Des de la frontal ha connectat un llançament ple de potència i efecte. La fam de gol no ha tingut fre. Perquè la seqüència ordenada de noms del marcador s'ha completat, altre cop, amb la diana de Salma. 

Aquest incontestable 0-4 no ha amagat les ganes ofensives del FC Barcelona. Sumant més aproximacions, les de Jonatan Giráldez han eixamplat el marcador. Martina ha estat la següent blaugrana en aparèixer en lluminós després d'aprofitar una assistència de Marta Torrejón. El pal i la falta d'efectivitat ha evitat que les barcelonistes fessin més gran la golejada, que s'ha aturat en el definitiu 0-5. Així doncs, el Barça marxa amb una nova victòria a l'aturada de seleccions. Contra el Llevant, les culers han sumat el triomf número 21 en una Lliga que lideren amb mà de ferro. 

FITXA DEL PARTIT

Llevant, 0
Barça, 5

Llevant: Tarazona, Antonia (Gabaldón, min 71), María Méndez, Mendoza, Paula Tomás, Lloris, Arques Lázaro (Paula Fernández, min 53), Leire Baños, Erika (Carbonell, min 71), Gabi Nunes (Andonova, min 53) i Redondo (Leyre, min 88)
Barça: Sandra Paños, Ona Batlle, Paredes (Bronze, min 77), Martina, Marta Torrejón, Alexia (Walsh, min 84), Patri, Vicky López (Mariona, min 69), Pina, Salma (Esmee, min 69) i Bruna (Hansen, min 69)

Gols: 0-1, Bruna (min 4); 0-2, Salma (min 34); 0-3, Bruna (min 49); 0-4, Salma (min 51); 0-5, Martina (min 67)

Àrbitra: Huerta de Aza

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut