El bitllet per les semifinals, en joc

El bitllet per les semifinals, en joc

Les blaugranes reben el Brann en el partit de tornada dels quarts de final (18.45h)

El Barça rep la visita aquest dijous, a les 18.45h i en directe per DAZN i TV3, l’SK Brann en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Les de Jonatan Giráldez ja es van imposar en el partit d’anada a Bergen (Noruega) per 1 a 2 gràcies als gols de Graham i Paralluelo i volen treure el bitllet per la semifinal on ja les espera el Chelsea.

El rival

Tot i que abans del partit d’anada podria ser un desconegut per als aficionats blaugranes, el Brann ha completat una temporada excepcional a la Champions. Acabant en segona posició, amb 13 punts, per darrere de l’Olympique de Lió a la fase de grups i sent el segon equip que menys gols va rebre (7) només per darrera del Barça. En el partit d’anada ja es va poder veure el poder físic de les noruegues i els contraatacs com a seva principal arma.

El Barça

Les de Jonatan Giráldez arriben amb avantatge en aquest partit de tornada però no es conformaran amb això i buscaran classificar-se per les semifinals amb una victòria davant la seva afició. En el darrer partit del cap de setmana, les blaugranes es van imposar al Real Madrid en el tercer Clàssic de la temporada (0-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut