Més de 50 cops Caroline Graham

Més de 50 cops Caroline Graham

La davantera noruega ha participat en 51 gols aquesta temporada (26 anotats i 25 assistits)

Números d’escàndol, de la gran jugadora que és. Caroline Graham porta una temporada 2023/24 que sembla difícil de millorar. L’extrem noruega, de 29 anys, porta 26 gols i ha repartit 25 assistències en els 29 partits que ha disputat fins ara. És a dir, ha participat directament en 51 gols del Barça Femení en el que portem de temporada. Uns registres a l’abast de molt poques.

Referent a la Lliga F i la Champions

I és que la ‘10’ del Barça és la pitxitxi de la competició domèstica amb 17 gols -quatre més que Salma Paralluelo, que en porta 13- i també és la màxima assistent de la Lliga F amb un total de 16 passades de gol a les seves companyes.

Pel que fa a la UEFA Women’s Champions League, Caroline Graham ha fet 5 gols i ha repartit cinc assistències més en sis partits disputats. És la segona màxima golejadora per darrere de Salma Paralluelo (6) i la màxima assistent de la competició europea juntament amb Aitana Bonmatí (5).

La Supercopa i la Copa

Per completar la cinquantena de participacions en els gols de l’equip, cal destacar que a la Supercopa d’Espanya, Graham, va fer 3 gols i va repartir dues assistències en dos partits, mentre que a la Copa de la Reina ha disputat 2 partits i ha aconseguit una diana i dues passades de gol.

A nivell absolut per competició, Graham encara pot superar les 19 assistències que va repartir a la Lliga el curs 2020/21, tres més de les que ha fet fins ara, mentre que el seu rècord en Champions és de sis passades de gol també el curs 20/21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut