A pel tercer Clàssic de la temporada

A pel tercer Clàssic de la temporada

L’Alfredo Di Stéfano rebrà l’equip de Jonatan Giráldez en la 21a jornada de la Liga F (18 hores, DAZN)

Aquest diumenge és dia de Clàssic. El Barça visita, a les 18 hores, el Real Madrid, segon classificat a la Lliga amb una distància de nou punts i l’oportunitat per donar un nou pas endavant a la Lliga.

El rival

El Real Madrid arriba al duel contra les blaugrana després de perdre tots el Clàssics anteriors, inclosos els dos d’aquesta temporada, el de Lliga a Montjuic (5-0) i el de les semifinals de la Copa de la Reina (4-0) a Butarque. Per tant, les de Toril rebran al Barça amb ganes de revenja i la necessitat de retallar punts a la classificació. Al conjunt blanc destaquen Bruun amb nou gols com a màxima golejadora, Moller amb vuit i Athenea amb 7.

El Barça

Pel que fa al conjunt entrenat per Jonatan Giráldez, l’equip arriba després de guanyar 1 a 2 al Brann en l’anada dels quarts de la Lliga de Campions gràcies als gols de Graham i Paralluelo. Precisament les dues màximes golejadores de l’equip aquesta temporada amb 25 i 26 gols respectivament. El Barça buscarà ampliar la distància a la classificació ja que en cas de victòria s’ampliarien fins a 12 els punts de diferència. Per tant, una gran oportunitat per donar un pas endavant pel títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut