Els quarts de final de la Champions comencen a Noruega

Els quarts de final de la Champions comencen a Noruega

Les blaugranes visiten el Brann en el partit d’anada dels quarts de final (21h)

El Barça visita aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i TV3, l’SK Brann en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Comencen les eliminatòries a Europa i les blaugranes busquen treure un bon resultat en aquest partit d’anada i poder certificar el pas a la següent ronda a casa, el Johan Cruyff, el dijous 28 (18.45h).

El rival

Tot i que pot ser desconegut per a l’aficionat, el Brann està completant una temporada espectacular a la Champions. Va finalitzar en segona posició, amb 13 punts, per darrere de l’Olympique de Lió a la fase de grups i és el segon equip que menys gols ha rebut fins ara (7). A més, l’equip de Martin Peter Ho és el segon equip que més possessió de pilota registra (58%) per darrere del Barça. Finalment, destacar que el partit es jugarà a l’Assane Arena de Bergen, que té capacitat per 3.300 espectadors i és de gespa artificial.

El Barça

Arriba als quarts de final amb l’etiqueta de favorit per la història recent a Europa. Tot i així l’equip de Jonatan Giráldez no se’n refia i ha preparat el partit a consciència. El tècnic gallec ha desplaçat a Noruega un total de 20 jugadores, amb les úniques baixes de María León i Jana per lesió de Gemma per decisió tècnica. 

Aquest serà el primer dels dos partits d’aquesta setmana a domicili. I és que després de visitar el Brann, el Barça se les haurà contra el Reial Madrid el cap de setmana en partit de Lliga F.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut