Barça - Costa Adeje Tenerife: Festival golejador al Johan Cruyff (7-0)

Les blaugranes han guanyat amb contundència un partit que ja han sentenciat a la primera part, on han marcat sis dels set gols amb un doblet de Claudia Pina

L'Estadi Johan Cruyff continua vivint festivals golejadors. El Barça ha superat el Costa Adeje Tenerife i ha aconseguit la 19a victòria en 20 jornades de la Lliga F (7-0). Les jugadores de Jonatan Giráldez no han tingut pietat de les visitants i han deixat el partit vist per sentència en els primers 45 minuts, després de marcar sis dels set gols. En el pròxim duel, les blaugranes viatjaran fins a Noruega per disputar l'anada dels quarts de final de la Champions contra el SK Brann (dimecres 20 de març, 21.00 hores).

Inici golejador

Dominant. Aquest seria l’objectiu que millor descriuria els inicis de partit del Barça. I contra el Costa Adeje Tenerife no ha sigut menys. Les blaugranes, des del minut u, han buscat la porteria rival i Alexia Putellas, en la seva primera titularitat després del seu retorn per lesió, ha tingut la primera gran ocasió, però la portera visitant ha evitat el primer gol culer. I qui també ha tornat a la titularitat i ha obert la llauna ha sigut Fridolina Rolfö. La sueca ha rematat de cap una centrada exquisida de Graham Hansen per posar el primer en el marcador.

Les jugadores de Jonatan Giráldez han pressionat la sortida de pilota de les de Tenerife i aquesta pressió ha tingut efecte. Alexia l'ha recuperat en zona perillosa, li ha cedit la pilota a Claudia Pina i la 6 blaugrana ha retallat per fer pujar el segon amb un xut creuat. Uns minuts després, Hansen s'ha volgut apuntar al festival amb un golàs. Una nova recuperació ha permès que la noruega rebés l'esfèrica, ha posat la directa i amb un tir potent i col·locat ha marcat el tercer. Els atacs culers han continuat i Pina no s'ha volgut quedar enrere. En una nova meravella que els aficionats han pogut gaudir al Johan Cruyff, la de Montcada i Reixac ha col·locat la pilota a l'escaire per marcar el quart i el seu segon gol particular.

Sense pietat

L'embat blaugrana no ha tingut aturador i han caigut dos gols més en dos minuts. El primer, amb un xut d'Alexia que ha entrat tremolant a la porteria visitant, mentre que el segon ha sigut obra de Marta Torrejón amb una rematada de cap dins l'àrea petita. En les dues ocasions, Cheza ha tocat la pilota, però no ha pogut evitar que entrés al fons de la xarxa. Així, el Barça ha arribat al descans amb un gran avantatge en el marcador.

Segona part amb canvi de guió

A la represa, la intensitat en el joc ha baixat, però les de Jonatan Giráldez han continuat buscant celebrar més gols. Ho han estat a punt de fer amb un xut de Torrejón que ha sortit fregant el pal de la porteria del Tenerife, mentre que Keira Walsh ho ha intentat des de lluny amb un tir que ha acabat atrapant la portera visitant. De fet, Cheza ha sigut la salvadora a la segona part, aturant una rematada a boca de canó d'una Torrejón que ha continuat apareixent a l'àrea. Però no ha pogut aturar el gol en pròpia porteria de la seva companya, Gift Monday, a la sortida d'un córner, i que ha fet pujar el setè gol en el lluminós.

Des de la seva entrada al terreny de joc, Mariona i Patri han buscat amb insistència la porteria rival, però no han tingut l'encert suficient per marcar el vuitè gol blaugrana. Tot i això, una nova i gran victòria del Barça a la Lliga F per continuar amb pas ferm cap a un nou títol de la competició domèstica.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 7
COSTA ADEJE TENERIFE, 0

Barça: Cata Coll; Torrejón, Martina, Paredes (Engen, min. 71), Rolfö (Mariona, min. 62); Vicky, Walsh (Patri, min. 71), Alexia (Aitana, min. 62); Hansen (Bruna, min. 62), Brugts, Pina

Costa Adeje Tenerife: Cheza; Aleksandra (Maria Jose, min. 46), Estella, Andrea, Agus Barroso, Pisco (Ferreira, min. 42); Clau Blanco, Ramos (Pavlovic, min. 46), Paola (Sandra, min. 74), Babajide (Monday, min. 67); Blom

Gols: Rolfö (1-0, min. 8), Pina (2-0, min. 14), Hansen (3-0, min. 21), Pina (4-0, min. 34), Alexia (5-0, min. 41), Torrejón (6-0, min. 42), Monday p.p. (7-0, min. 69)

Àrbitra: Patricia Luna Varo. Targeta groga a Vicky i Martina (Barça) i a Natalia Ramos (Costa Adeje Tenerife)