Quarta final de Copa en els últims cinc anys

Quarta final de Copa en els últims cinc anys

Les blaugranes han arribat a una nova final de la Copa de la Reina i ja ho han assolit en 9 de les últimes 13 temporades

A la final de la Copa de la Reina! Després de derrotar l'Athletic Club a les semifinals, el FC Barcelona ha avançat a la seva 12a final de la competició del KO i s'enfrontarà a la Reial Societat per aixecar la desena. És la quarta final en els últims cinc anys i la novena en les últimes 13 temporades. L'historial és pràcticament immillorable: nou guanyades i només dues perdudes en aquesta etapa. Dels últims anys, les blaugranes no han pogut arribar al partit del títol a les campanyes 2011/12, 2014/15, 2018/19 i 2022/2023.

L'última edició de la Copa de la Reina té un sabor molt amarg per al Barça. Les culers van quedar eliminades per alineació indeguda i ara, una temporada després, tindran l'oportunitat d'esborrar de la memòria aquest mal tràngol i aixecar un nou títol. Seria el segon del curs, després de la Supercopa d'Espanya.

El balanç golejador del FC Barcelona a les finals de la competició del KO és sensacional. En les 11 finals fins ara disputades, les barcelonines han pogut celebrar 28 gols a favor i només n'han rebut 12 en contra. El palmarès de màximes golejadores l'encapçala Alexia Putellas, amb set dianes, Jenni Hermoso amb cinc i Aitana Bonmatí i Vicky Losada amb dos gols cadascuna.

web-COPA_REINA

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut